Tsikli poodidest ja teenindustest

See on kommuuni see osa, kus saab motovaba juttu ajada.

Moderaator: Moded

Kasutaja avatar

Teema algataja
kurisookaru
Tsikkel: Yamaha Super Tenere/Tenere 700
Tänanud: 17 korda
Tänatud: 73 korda
Kontakt:

Tsikli poodidest ja teenindustest

Lugemata postitus Postitas kurisookaru »

Kuidas olete rahul Eestis leiduvate poodide, töökodadega ja kas neid on piirkonniti piisavalt? :roll:
Sõida ise ja lase teistel ka sõita
----------------------
Yamaha Super MatkaMudaKolakas XTZ

Motostation poodnik aadressil Masina 1 Tallinn

ktmtq

Lugemata postitus Postitas ktmtq »

ütleks et vähe on siiski.. Hinnad kallid, järjekorrad pikad, teenindajad enamjaolt pahas tujus. Vähemalt rolleristidega.. Tartumaal on eesmainitud kohti vähe!
Kasutaja avatar

poison
Mode
Tsikkel: sporta 1200
Tänanud: 17 korda
Tänatud: 12 korda

Lugemata postitus Postitas poison »

olen väga rahul teletorni motopoega, saab infot ja konsultatsiooni :), tondi motopoest ja veerenni värgist olen tagasihoidlikumal arvamusel :)
Kasutaja avatar

varavaht
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas varavaht »

:wink: Wild Riders Tartus väga hea teeninduse ja hindadega Lõuna-Eesti parim, see minu arvamus :wink:

good things come to those who belive, better things come to those who don`t give up...

bitozi

Lugemata postitus Postitas bitozi »

tondi kauplust ma küll kellegile ei soovita hullemat ma ei teagi.
Kasutaja avatar

piret

Lugemata postitus Postitas piret »

sg-1 kirjutas:
tondi kauplust ma küll kellegile ei soovita hullemat ma ei teagi.
põhjendad äkki?
Vahest sõidan ja teen asju.
Kasutaja avatar

Primo
Tsikkel: KTM 640 Adventure R '00
Tänanud: 1 kord
Tänatud: 1 kord

Lugemata postitus Postitas Primo »

Brauer Motosport on parim, Jürka alati abivalmis ning hinnad on megad.

primo
Challenge the Adventure.Ride The World
Kasutaja avatar

spinna

Lugemata postitus Postitas spinna »

Tondi poel pole häda midagi. Delta vidinaid on sealt ikka toodud ja leti tagant on ka vajadusel näpunäiteid saadud. Pole häbenetud ka näiteks kloostrimetsa poodi juhatada.
Suzuki GSX 750 Inazuma
Kasutaja avatar

Laisaar
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Laisaar »

ei suutnud enam kauem kirjutamata olla :?

ilus pole teiste kohta pahasti ütelda aga.... siin on ka üks erand...

Loodus Invest- täiesti käsitlematu. Olen seal poes 2 korda käinud ja enam mitte kunagi ei lähe. Sinna poodi sisenedes tunnede kuidas uksel nähtamatuks muutud. Keegi sind ei näe, rääkimata teretamisest ja saad rahus oma küsimustle vastuseid mõelda.

motopaks
Aeglaselt saab kauem sõita.
Villis.ee
Wroomer.ee
laisaar.com

Andres112

Lugemata postitus Postitas Andres112 »

Kuna mul ameerikatüüpi suzuki on, siis RAMOst pean omale juppe otsima nende kaartide pealt. Paar korda kui olen käinud, siis päris palju aega on läinu ja see naisterahvas seal poes on mitu korda tõrelenud, et ma nii kaua aega viidan ja teised kunded ootama peavad. Aga vähemalt on kõik jupit kätte saadud ja sobinud ka.
Kasutaja avatar

spinna

Loodusinvestist ostsin kolm grexi kiivrit korraga. Läksin sisse, olin "nähtamatu", valisin riiulist meelepärased ( no ütleme ikka ausalt - kõige odavamad :P )mudelid välja ja siis küsisin kassatüdruku käest müüja kohta. Müüja lappis mingi 3...4 minutiga tagatoas sae kokku ja tuligi. Andis head nõu, mõõtis mu peaümbermõõdu ära, tuhnis oma laoruumid läbi, et vajalikku arvu ühesuguseid ja sobiliku suurusega kiivreid leida. Kassas ütlesin niisama katse-eksituse meetodil, et kiivreid ju lausa hulgi, kas allahindlust kah saab ja saingi. Igati meeldiv kogemus oli.
Päevad pole vennad muidugi ja eks igaüks ootab erinevat teenindust. Minule näiteks meeldibki omas rahus askeldada ja siis kui otsus tehtud, siis müüja kohale viibata. Või kui oma mõistus peale ei hakka, siis kah kutsumise peale assistent saada. Muidu käib, tüütab ja hingab kuklasse, et kas ikka äkki kasulik ei saa olla :)
Ega ma mingi tihe shoppaja ei ole, aga aega olles olen niisama "hang around"imas käinud Motokeskuses, Motodepoos, Loodusinvestis, Bikeworldis ja üks kord ka Ramos. Siiani ei ole mitte üheski neist ühtegi ebameeldivat kogemust saanud ja kõikides kohtades on asi toiminud just nii nagu ülal kirjeldasin.
Ahsoo, Motomarketi vaatasin kah üle, niisama, et mis koht see üldse on, mis toidupoes tsikleid müüb. Tore väike koht ja igati sümpaatne/respektaabel müüja oli.
EDIT - muidugi kummaline lugu : Bikeworldis ei olnud honda rebelile siduritrossi ja vähe sellest, see tuli kuskilt jalgsi -> 3 nädalat. Pood ise ju suur ja hästi varustatud. Trosse võiks siiski operatiivsemalt saada.
Suzuki GSX 750 Inazuma
Kasutaja avatar

CB500

Lugemata postitus Postitas CB500 »

Motopaks kirjutas:
Loodus Invest- täiesti käsitlematu. Olen seal poes 2 korda käinud ja enam mitte kunagi ei lähe. Sinna poodi sisenedes tunnede kuidas uksel nähtamatuks muutud. Keegi sind ei näe, rääkimata teretamisest ja saad rahus oma küsimustle vastuseid mõelda.

motopaks
100% nõus, mina olen seal poes käinud 3 korda, iga kord sihikindla huviga Nolani toodangu vastu. Seal tekib peaaegu selline tunne et sa segad müüjaid.. a`la "krt, jälle üks käpib kiivreid.." Vaatad/proovid kiivreid, mõtled kas sellist teist suurust ka on.. no umbes 20-25minuti juures tavaliselt on mu kannatus või aeg otsa saanud ja olen ära tulnud. Kusjuures esimesel korral tegin mailitsi väikse eelpäringu, -kiiresti tuli väga viisakas vastus: "tulge vaadake, valik suur jne" pakuti ka allahindlust -10% 2 kiivri ostu puhul (kahte oligi vaja). Lähed poodi, oled seal õhk.

CB500@ostnud 3 AGV-d Bikeworldist :P
it's a honda. ride it like you stole it, change the oil once in a while. enjoy.
Kasutaja avatar

Kameeleon

Lugemata postitus Postitas Kameeleon »

Loodus-Investist on mul ette näidata suht positiivsed kogemused. "Nähtamatu" olemine minule näiteks meeldib. Valin ja vaatan ja kui mõistus otsa saab teen suu lahti. Igaljuhul parem kui mingi tüütu porilane kes kohe peale lendab ja sind järjest kallimate toodete juurde veab, ning lõpuks odavate asjade ostmise pea võimatuks teeb. Määritakse sulle midagi kallist pähe ja järgmine kord ei tahagi enam sinna minna.
Loomulikult oleneb ka teenindaja tujust palju. Alati ei jõua keep smailingut ees hoida.
Timex käekellad Bikeri raffale hea hinnaga
Kontakt: www.watches.ee
kari@jewelry.ee

ollo

Lugemata postitus Postitas ollo »

Mina ka ühe Nolani Loodusinvestist ostnud ja teeninduse kohapealt ei kurda. Vbla ma ka selline tobe eestlane, kellele ei meeldi, kui müüjad nigu hagijad kolmekesi kallal on :lol: seal sai rahulikult vaadata/proovida, konkreetsema huvi tekkimisel võtsin müüja moodi inimesel nööbist kinni ja tassis mulle laost vajalikke suurusi/mudeleid kohale. Neid, tõsi küll, väga palju ei olnud, mul selline väiksemat kasvu pea, mis tundub ebapopulaarne olema igal pool (või vastupidi, nii populaarne, et kõik ostetakse ära :roll: ).
Teistest poodidest olen külastanud Motomarketit, Motokeskust, Motodepood, Streetmotot, Yamaha keskust... ei kurda eriti ühegi üle, aga teenindus oli suures osas suht sarnane Loodusinvestiga - küsi ja sinuga suheldakse, muidu lastakse rahus tegutseda. Mulle sobib. Araabiamaades tunnen ennast suht kehvasti, kui igal sammul juba tänavalt üritatakse sajasse erinevasse poodi meelitada ja "businesscarde" jagada.

driff

tagasisidet vaja >Motodepoo

Lugemata postitus Postitas driff »

Kui siin juba kohtade üle aruteluks läks, siis oleks väga tore kui keegi viitsiks Motodepoo kohta (nii remont kui ka müügipool) tagasisidet saata.

Et mitte foorumit risustada, võiks saata e-maili rain@motodepoo.ee

Saaksime omi järeldusi teha ja vajalikke asju korrigeerida, mis kokkuvõttes kõigile peaks kasu tooma.

Ette tänades,

Rain

carlsson

KTM'i teenindus

Lugemata postitus Postitas carlsson »

Sai siis viidud oma krossikas sinna ja lubati nädalajaga korda teha (polnud kiiret, kuna olin ise täpselt sel ajal ära siis kõik klappis). Sai järgmine kord nädal siis järgi mindud ja vastuseks sain, et mehaanik on läks hoopis Jõgeva treffile ning enne esmaspäeva ei saa kätte. Tore. Tore. Sõita oleks vaja.
Samas oleks nende poolt olnud tore, kui nad oleks helistanud, et pole valmis vms, kuna ma ise ei ela Sakus ning niisama bensiini ja aega ei ole mõttet ka kulutada. :evil: :x

Esmaspäev näeb, mis saab.

kawa

xx

Lugemata postitus Postitas kawa »

Bikeworld on jama! ei viitsi keegi liigutada sinu pärast, kui sa Leok või Kaurit ei ole. kui kõvasti pinda käid, siis saad oma jupi, aga ootama pead päris kaua.

kasutaja1

Lugemata postitus Postitas kasutaja1 »

Wild Riders Tartus saatis mu kukele kui käisin seal palvega ja Rahaga küsimas et karpa ära timmitaks. Ajati nahaalselt minema ja öeldi et sellise suusaga ära siia otsi. Minu roller oli kah ikkagi roller, ja pealgi ta oli peaaegu tuttuus ja karpa oli timmimatta kuna ta oli ostetud laost. Kas sellist suhtumist oleks osanud keegi oodata? Minu arust ma polnud sellist suhtumist ära teeninud kui ma isegi tõestasin seda neile ajasid mu minema. Kas tõesti ei võta nad muud ettegi kui Yamahat ? Nõme igastahes :evil:
Kasutaja avatar

yamaha1

Lugemata postitus Postitas yamaha1 »

meil siin eestis on hinnad päris suured igalpool olen täheldanud seda .. ma ütlen et rollerimehed et kõige mõtetum koht on apmoto kui sinna poodil2hete siis hakatakse teiega r22kima et maailma parimad rollerid ongi apriliad ja kui teil on mingi teine mark siis teid ei lastagi võibolla sisse järgmine kord sinna poodi... tondi poest ostis keegi kunagi motoroller´geely ja see andis otsad kohe kui sai garantii läbi millepeale tondilt äeldi et oma viga jne ok uued jupid ja j2lle kokku jooksis siis l2ks pill myyki ka ...
pole paremat kui yamaha

assmann

Lugemata postitus Postitas assmann »

Teenindus on Ap Motos nii s.tt et kui ma oma aprilia rolleri sinna viisin et nagu õli tilkus. (väike voolik oli lahti kuskil) Ja siis öeldi et Keegi seda parandada ei taha ja pika pinnimise peale võeti roller sinna. Lubati vaadata ja kui isa helistas siis öeldi et helista homme jälle. Homme vestles LP. Hannes isaga pool tundi aprilia kvaliteedist ja headusest ja et ta parim tuunija (isa ei saand ühtegi sõna vahele öelda) Siis kui isa küsis et kas roller saab siis parandatud siis ta ütles et tal pole aega rääkida ja viskas toru hargile. Siis läks isa sinna kohale ja võttis rolleri ära pool vägisi. Ta oli andnud sinna poodi kaasa ka nimekirja et mis nagu vaja teha. Selle võttis ta ka kaasa. Natsa aja pärast hannes helistab et isa varastas tal mingi tähtsa tokumendi ära ja siis kui isa selgitas ikka uskuma ei jäänd. Nii et see Hannes seal AP on suur idioot ja mölakas Aga Järelkasv ehk tema poeg on Palju asjalikum nii et Äkki tulevikus asi areneb ;D
Kasutaja avatar

kris.
Tsikkel: FLTRXS
Tänanud: 13 korda
Tänatud: 25 korda

Re: tagasisidet vaja >Motodepoo

Lugemata postitus Postitas kris. »

Yamu keskuse varuosa hinnad ... no comments. Süüdi pole ilmselt mitte ainult kohalikud mehed vaid üldine varuosade müügipoliitika Euroopas. Näide reaalsest elust - oli vaja XVZ-le tagaamorti. Hind Yamus: EEK 12 760.-. Hind USA-s: USD 300.- Peale seda pole isegi viitsinud enam sealt hindu küsima minna vaid tellin kõik vajaliku weebi kaudu.

terv
Kris.
XVZ-13 TF - Big Blue Light

PS. Läksin Depoosse(Tallinas), vaatsin, näppisin asju, läksin ära - ühtegi hingelist ei näinud :D

Credo

Lugemata postitus Postitas Credo »

yamu esindusega 5+ ja superlux rahul. siiamaani kaks tsiklit sealt ostnud ja varustust samuti, asjad saab vähem kui nädalaga kätte ja hinnad ka ei poo väga hullusti.
eks hakkab nägema, kuidas on lood second händ tsiklitega, sest saan varsti ehk kasutatud masina omanikuks.
bikeworldis on arusaamatu hinnapoliitika, kuigi mul on kogemus 1 juhtumi põhjal (soome bw kodanikud olid ikka suht hämmingus seda kuuldes).
ramo omad on humoristid sõna otseses mõttes.

ülejäänutega kogemused ja elamused puuduvad...

sys
Tsikkel: Yamaha R6 "Raven"
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas sys »

Yamaha esindus - väga rahul, saab jupid ja saab ka nõu, kui vaja. Ja mõlemat mõistliku kiirusega.

Bikeworld - ostsin oma kiivri, kindad ja seljakaitsme sealt. Kristo käest olen sealt ka nõu saanud, kui vaja. Tõenäoliselt lähen ostan ka teise kiivri ja veel üht-koma-teist sealt.

Motokeskus - ratta hankisin nende abiga ja olen ka hiljem abi ja nõu saanud. Täitsa mõistlik koht, mida külastada.

Motodepoo (Tallinn) - kokkupuuted ainult teise korrusega. Koht, kus ma lõpuks sain endale parajad sõidupüksid. Lähen teinekordki, kui vaja saab küsida ja saab ka nõu.

Loodusinvest - enam vist ei lähe, kui just väga tungivat vajadust ei ole. Kiivrit otsides käisin ka seal. Vaatasin üht ja teist ja siis tuli kuskilt mingi müüa, kes hakkas mulle seletama, a'la, et seda kallimat ei ole mõtet osta, kui ma ringrajale ei lähe... no jah... loobusin üldse nende teenustest see kord. Pärast seda olen seal paar korda "nähtamatuna" käinud.

Ramo - mõttetu koht. Õnneks ei oma Suzukit ja seega ei ole sunnitud seda enam külastama. Otsisin sõiduvarustust... My god, milline esindatavate firmade nimekiri kodulehel on... silm säramas läksin kohale... yeah right, just see mida vaja... paar krossisärki... krt mis nad koguvad neid esindusõigusi või? Andku siis need kellegile, kes sellega tegeleda viitsib. Õnneks Internet abiks, kui midagi osta tahaks.
Kasutaja avatar

Masinsist

Lugemata postitus Postitas Masinsist »

Sai täna siis käidud seal (jälle)

No, mis ma oskan öelda. 5+
Ega paremat teenindamist kohtab üliharva ja hinnad ka normaalsed
Väga positiivne
:wink:
Kasutaja avatar

CB500

Lugemata postitus Postitas CB500 »

Masinsist kirjutas:

Väga positiivne
:wack: ühe korra võid arvata, kas rahvas aru ka saab mida sa öelda tahad.. eriti kui viimane post siia oli rohkem kui 2 aastat tagasi.
it's a honda. ride it like you stole it, change the oil once in a while. enjoy.
Kasutaja avatar

kmx

Lugemata postitus Postitas kmx »

1.Yamaha keskus,väga rahul 5+,teenindus väga meeldiv,tükid sain väga ruttu kätte!

2.Saku mk-Kui krossirattal midagi vaja siis sean sammud kohe sinna poole,Tükid jälle kiiresti käes,mehaanikud väga tasemel,ja naljast ka puudu ei jää,hinnad nagu nad on :wink:

3.Ap-moto,Emm kõige mõttetum koht,teenindus puudub,kui just saag käes ei ole :)kõik kes seal on,uimased ja ei viitsi klientidega tegeleda,tellida kah enamvähem ei saa,kui saad siis läheb raudselt ligi 5kuud!Usaldus täiesti null.
Kasutaja avatar

Masinsist

CB500 kirjutas:
Masinsist kirjutas:

Väga positiivne
:wack: ühe korra võid arvata, kas rahvas aru ka saab mida sa öelda tahad.. eriti kui viimane post siia oli rohkem kui 2 aastat tagasi.
Anna südamest andeks.
Ma oma naiivsusest mõtlesin, et sellest postist oleks olnud suur abi üüratutele rahvamassidele
Kasutaja avatar

efendi
Mode
Tsikkel: KTM
Tänanud: 6 korda
Tänatud: 24 korda

Lugemata postitus Postitas efendi »

KUSKOHAS sai käidud (jälle)???
i am not totally useless, i can be used as a bad example.

Kes mett teeb, see mett sööb!
Kasutaja avatar

spinna

Tavaliselt saadetakse sinna kohta südametäiega.
Aga kena on, kui kellegile seal ka meeltööda on (jälle).

Vabandust.
Ei suutnud naeru alla suruda.
Suzuki GSX 750 Inazuma
Kasutaja avatar

Masinsist

:lol: - kloostrimetsa poes
minu viga!
Vasta

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Vaba teema”