kui nii edasi läheb, pole enam ühtegi klubitut tsiklisti. klubitute mc asendaks veidi atraktiivsema nimetusega näit. mc freebikers. eestis vist pole veel sellenimelist. kuigi google otsing annab mujal ilmas sellenimelisi palju
kui nii edasi läheb, pole enam ühtegi klubitut tsiklisti. klubitute mc asendaks veidi atraktiivsema nimetusega näit. mc freebikers. eestis vist pole veel sellenimelist. kuigi google otsing annab mujal ilmas sellenimelisi palju
Oot, Narvas oli mingi seltskond, kes nimetas ennast "Svobodnõje baikerõ". Tõlkes peaks siis enam-vähem sama tähendama?
Ida-Virumaa – lähemal kui tundub, lahedam kui arvad!
Ducati Multistrada 1200S
Honda NC 750X DCT (müüdud, teenis mind truult täpselt 3 aastat ja 21000km)
Honda XRV 750 MooramaaPaar (müüdud, teenis mind truult 10 aastat ja 68000km)
Iga tsikli jaoks on oma tee!
Aga küsimus siis klubiliikmetele, et kuidas käib (teie klubis) uute liikmete värbamine? Kas klubid üldse ongi huvitatud liikmetearvu suurendamisest? Võibolla sellepärast tekibki klubisid a la "pets ja sõpsid", et ei teata kuidas ennast klubidele "pakkuda" - ise uus klubi luua on lihtsam. Kellelt peaks tulema initsiatiiv. Lihne on öelda: astuge ligi, tehke juttu.... Muidugi kampaania korras värbamine ka vist päris õige pole. Või on klubidel samuti nn. "lahtiste uste päevad" kust saab infi?
Lihtsalt huvi.
No ja mis seal siis keerulist on? Astudki ligi ja teed juttu .
Või tahaksid enne netist netist ankeedi alla laadida, kuhu saaks linnukesi taha teha ja pärast kokku liita, et kas said nõutavad 75% täis või pead veel veidi arenema ... ?
sellisel juhul oleks see maakeeli friibaikers või ok, olgu siis juba mc klubitud.
Vaata , Pets, meiesugustele on koht siin päikese all juba täiesti olemas. Minu teada peaks olema tegu sellise asjaga nagu T.Ü.R.A. ehk Täiesti Ühinemata Ratturite Assotsiatsioon
Aga mina olen niivõrd ühinemata, et ma pole isegi seal mitte
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.