Krossienduuro soetamine
-
Teema algataja - Postitusi: 559
- Tsikkel: EXC350, Lynx 600E
- Kontakt:
Oi ja kuidas veel olen jälginud, eks me ole mellaga selles teemas ka vaielnud selle üle, et kus sõita tohib ja kus mitte ja ka tõe leidnud. Olen ka paaril korral üritanud kohale tulla, ükskord ei leidnud õiget asukohta üles ja teinekord nägin, kuidas kiired mehed mööda kimasid, no mul GSX-ga oli raske järgi hoidma hakata, kuna pole ikkagi maastiku pill.toim kirjutas:Paarn, jälgi teemat "enduurod metsaradadele", astu teinekord juurde, saad teooriajutule veel maastikupeal mõnda ratast proovida...

Täna aga pakkus härra Käbi oma uhket 2000 aasta TT600R-i proovida, tänud Talle, küll mõned sajad meetrid asfaldil, aga siiski, oli see juba natuke parem, kui SLR ja KLR. Moment oli külla lähedane SLR-le, aga masin ise sutsu kergem, ca 140 kg. Aga jällegi põhimõtteliselt sama lugu, et ma oleks oodanud sutsu paremat momenti ja momendi kasvu. Võibolla on asi selles, et kuna olen proovinud 2-taktilisi krossimootorrattaid, siis nende momendi kasv lööb minusugusel kollanokal ikka "silmist pimedaks" ja ma just seda ootan.

See nädalavahetus aga jällegi Männikule pole võimlik tulla, kuigi väga tahaks. Nimelt on mul Lõuna-Eestisse lumi tellitud, saan vaja käima panna ja selle hooaja teised lindijäljed lumele teha, nii et hoike pöialt, et lumi tuleks

Jõudu aruteluks!
Moto-orineteerumine: http://www.villamoto.ee
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.