50 ccm reisile
10 000km oleks esimeseks välismatkaks ikka natuke pikk maa küll,see muidugi minu arvamus.
Ise olen ka mõlgutanud mõtet minna tiirutama kuhugi naaber vabariiki,kuid esialgu peaks ikka omas riigis mingi 150-200km läbima,et mingit aimu saada nii endast kui sõidukist.
Olen varem ERL rattaretkedel 4aastat osalenud,nii et väike ülevaade endast juba on.
Arvan,et pead ikka oma sõidukit väga hästi tundma,et selline plaani üldse teoks teha.
Plaanisin Soome või Rootsi tiirlema nädalaks minna,kuid selleks tuleks sõiduk registreerida ARK-is ja kindlustus on kohustuslik,hetkel ikka veel mõtlen!
Kunagi lähi tulevikus kindlasti lähen proovin ära!
Siiski soovin sulle edu!
Turvalisus eelkõige!
Jan.
Ise olen ka mõlgutanud mõtet minna tiirutama kuhugi naaber vabariiki,kuid esialgu peaks ikka omas riigis mingi 150-200km läbima,et mingit aimu saada nii endast kui sõidukist.
Olen varem ERL rattaretkedel 4aastat osalenud,nii et väike ülevaade endast juba on.
Arvan,et pead ikka oma sõidukit väga hästi tundma,et selline plaani üldse teoks teha.
Plaanisin Soome või Rootsi tiirlema nädalaks minna,kuid selleks tuleks sõiduk registreerida ARK-is ja kindlustus on kohustuslik,hetkel ikka veel mõtlen!
Kunagi lähi tulevikus kindlasti lähen proovin ära!
Siiski soovin sulle edu!
Turvalisus eelkõige!
Jan.
BMW R1100RT
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.