Off-road
Moderaator: Moded
-
- Mode
- Tänanud: 2 korda
- Tänatud: 5 korda
Ää põe, enne pimedat on ikka plaan metsast välja saada. Uputamist eriti ei plaani, rohkem sellist trassi, kus saab rohkem juhi võimeid ja julgust proovile pannajami kirjutas:Nojah, aga ma arvan, et mind lintsitakse ikka ära kui ma astun 10 paiku õhtul, kõrvuni mudasena, pidumajja ja ütlen: ah, vints kõrbes sisse ja Farmjack külmus ära, läks nats kauem, kus viin ja seapraad on?![]()
Eks järgmine kord.

PS. Boobile tänud uute radade tutvustamisel, mida järgmisel aastal tsikliga saab vallutada

-
- Mode
Masina vanus siin suurt rolli ei mängi, rohkem ikka rehvivalikus ja tihendis kinniziim911 kirjutas:Oleks ka vast tulemas, kui midagi uuest korraldatakase, kas -03 Navara ga on seal üldse midagi teha või esimeses metsatukas kinni.

Kuzmitz sai omal nahal tunda... Muide, Kuzmitz, millal jäädvustusi näeb ja uue safari teeme

Ja ma ei hakka siis auto külgesid veel poleerima

PS. Boob- patrull imes ikkagi lisaõhku sisse, seepärast ta mul alati "õigel" ajal välja surigi ja jõudu nappis... Nüüd käib jälle nagu Šveitsi kell. Sain laupäeva õhtul turbahunnikute vahelt vea kätte.
Nagu näha, ei teinud me mitte midagi sellist, kus Navaraga sõita ei saaks! Ziim911-pane kõrva taha!!! Järgmisel nädalal võiks küll jõuluhüsteerikutest eemale minna?
Jah, võistlusmasinaga oleks igav olnud... Samas, nendes paikades, mida meie tookord külastasime, on ka õigele masinale katsumusi küllaga- meie hiilisime sujuvalt möödaTõsiseks kaifimiseks tundub lahjake

Pargimaasturtänavarehviga pargimaasturile jälle ülejõu käiv

Mis ajal keegi käsi oleks? Et seda teemat mitte liiga pikaks ajada, siis palun saatke ES, kui on tahtmist kaasa lüüa. Eks ma siis täiendan aeg-ajalt, kui on soovijaid. Eeldame siiski 4x4 autot...
RAHVAS-PÕGENEME JÕULUHÜSTEERIKUTE EEST METSA!!!!!!!!!!!

Garaažis vedelevad 2 täiesti uut(kleeps on alles küljes) Firestone Wilderness maasturirehvi.
M+S markeeringuga ning mõõdud on 255/70 R16
Kui teist mõni tunneb, et oleks taha/ette uut korraliku mustriga rehvi offroaditamseks vaja siis andke teada.http://troylee.pri.ee/roger/firestone1.JPG
even if you win, you're still retarded.
-
- Mode
Tarts kirjutas:boob kirjutas:Mille sarnast?
Pidasin silmas kõrgendatud läbivusega autodega keerulisematel maastikuteedel sõitmist. Või on siinse teema kontekstis võimalikud variandid?
Noh, peale Sinu nimetatu on veel võistlused ja spetsiaalmasinad jne...
Tegelikult on maasturit omavad tsiklimehed hakanud oma väljasõite vastavas foorumis kokku leppima: http://forum.4x4.ee/
Samas oleks tore ka vahel sellist väljasõitu Biker.ee korraldusega teha. Näiteks paari nädala taguse väljasõidu meenutused pildis http://fotoalbum.ee/photos/liska99/sets/215459 kus osalejateks olid eranditult kõik biker.ee kasutajad
Pole seal miskit karmi mängumaad! Ja nagu Boobi lisatud lingilt näed, siis ka meie masinad on tänavalt pärit. Meie oleme nüüd suht tihti autosid mudaseks tegemas käinud ja tuumik on kuidagi kõik biker.ee-lased.
Boob-sa meil põhiline rajameister, karjata, kui Tripper ja muud loomad jälle stardivalmis on! Hea, kui see ei juhtuks selle kuu jooksul...
Tähelepanu, kodanikud! Olge igaks-juhuks valmis väljasõidule kuupäevadel 10.11 või 11.11. Tehke kisa, kes oleks oma maasturitega stardivalmis... Soojalt ei soovita ühineda suurte neliveoliste sõiduautodega, mida mõned hellitavalt maasturiteks kutsuvad... Muda saate näha palju! Ja võistlusautodega saab olema igav . Et siis öelge, kui tõsine tahtmine on, siis teame rada sättida ja üldse plaane teha. Üldjoontes saab sõit olema Aegviidu polügoni teedel, mida mõni ei taha isegi jalgsi kõndida
-
- Mode
Krt, enam ei kannata! Öise paadiga sõuan kodupoole ja nädalavahetusel olen neljarattalisega netsas. Jutt sama, mis Kuzmitz just kirjutas, aga kuupäev on 3. november, ehk siis ülehomme
Edit: muutsin peale telefonivestlust Kuzmitziga kuupäeva.
-
- Tsikkel: Varadero XL1000 Husaberg FE570
Peaks Navara kurjaks ajama ja kargaks ka kampa. Rsk, ajaks selle kuradi Datsuni kusagile mülkasse, et enam näha ka poleks... aga vist ei jõua "jalavarjusid" ära vahetada. Need, mis all on ei kannata enam miskit kriitikat ja ega nendega eriti sügavale ei kaevu ka, mõni korravalvur saaks ainult tee peal hea tuju... ja kirjandit kirjutada
piloot kirjutas:Peaks Navara kurjaks ajama ja kargaks ka kampa. Rsk, ajaks selle kuradi Datsuni kusagile mülkasse, et enam näha ka poleks...
aga vist ei jõua "jalavarjusid" ära vahetada. Need, mis all on ei kannata enam miskit kriitikat ja ega nendega eriti sügavale ei kaevu ka, mõni korravalvur saaks ainult tee peal hea tuju... ja kirjandit kirjutada
Tead, herr lennumasina operaator, mina kohe mitte ei usu, et sa Navaraga metsa tuled...
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.