Paluks abi.
Moderaator: Moded
-
Teema algataja
Paluks abi.
Rolleril siis töödates selline imelik kahin sees, kohapeal töödates just, sõites pole aru saanud. Kiirenus on ka väga langenud, ütleme et endise 10 punkti asemel saaks praegu 2 punkti. Tippkiirus on langenud spido järgi 80km/h - 50km/h peale. Läbisõit on 1500km. Rolleriks 4t hiinlane.
Et kui keegi oskab abistada, siis oleks igasugune abi vajaka.
Et kui keegi oskab abistada, siis oleks igasugune abi vajaka.
-
Teema algataja
No alusta millestki, puhasta süüteküünal ära, vaata besnsufilter üle jne
Vaatas kas varios kõik korras, kas karburaator on puhas
Millal sul see juhtus pigem räägi, mida sa tegid või kus sõitsid või et tulid koju ja siis j2rgmine p2ev enam ei liikunud ??? Ma ei usu, et hiinlane nii kiiresti ära laguneb, endal ka juh 5200 sõitnud ja mingeid probleeme ei ole v2 et algul l2ks spidoka j2rgi 69 ja nüüd 62 , aga kiirendusega mul probleeme pole. Mu enda rolleril oli midagi bensufiltri ja süüteküünlaga, masin läks pöördesse ja siis jälle langetas need, külmana liikus ilusasti aga kui olid 50 jõudnud siis hakkas langema ja 30 peale jne
kiirendus kadus ära Ise ostsin universaalse auto bensufiltri
väga hea

-
Teema algataja
http://www.scooter-moped.com/images/BT50QT9.jpg
Selline ta välja näeb.
Garantiid ei ole kuna otse hiinast.
Kuidas aru saada, et rihm libiseb?
Septembris oli vahepeal ka mootoris selline imelik kahin sees, aga siis sõitis normaalselt.
Endal esimene roller ja ei ole eriti rolleritega kursis.
Selline ta välja näeb.
Garantiid ei ole kuna otse hiinast.
Kuidas aru saada, et rihm libiseb?
Septembris oli vahepeal ka mootoris selline imelik kahin sees, aga siis sõitis normaalselt.
Endal esimene roller ja ei ole eriti rolleritega kursis.
-
Teema algataja
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.