Kuna SZR 660 on tootmises olnud kolm aastat, 1996-1998 ja pildil oleva tsikli VIN-koodi kümnes koht on L, siis ei ole nii aastaarvu vöimalik tuvastadagi. Pöördu Yamaha esindaja poole.
Olen hädas ühe Suzu VIN koodiga. Ramo ei suutnud päris täpselt öelda, mis aastaga tegu. Kas keegi teab soovitada mõnda VIN-kalkulaatorit või äkki oskab ise VIN põhjal öelda (võib-olla siis ES)?
Suzuki VIN koode võib üritada lahti seletada näiteks sellel lingil oleva abil: http://gsx-r.tatsuwo.org/e/modelcode-e.html , allpool on seal veel 1 suunamine, mida ka vaadata võib.
Võib ju VIN koodiga ka ARK-i büroost abi otsida, kui viisakalt rääkida, ehk ei öelda abist ära.
Loom kõnnib, mees sõidab
IZ->...->VX 800..->VN 1500 MS
Olen hädas ühe Suzu VIN koodiga. Ramo ei suutnud päris täpselt öelda, mis aastaga tegu. Kas keegi teab soovitada mõnda VIN-kalkulaatorit või äkki oskab ise VIN põhjal öelda (võib-olla siis ES)?
JS1AE121300106637
Tagant poolt lugedes 7. koht peaks olema O mitte 0(null). Mul oli rattal dokumentidesse kirjutatud 5 raamil aga S, mis ka omavahel sarnased. Uurisin ARK-st enne ratta ostu kas VIN on ok. Sealt öeldi et tagant 7. peab olema täht, siis on korras.
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.