Hiinakad
Moderaator: Moded
-
Teema algataja
Hiinakad

-
Teema algataja
-
Teema algataja
Pisut vales kohas oled jah. Mitte biker.ee vaid dageron.ee ütleb sulle.henri150 kirjutas:srry kui nati vales kohas aga http://www.dageron.ee/Bike50cc.html kas see liigub tõesti max. 60kmh?
suht asjalik tegelane orgunnib seda
-
Teema algataja
henri150 kirjutas:srry kui nati vales kohas aga http://www.dageron.ee/Bike50cc.html kas see liigub tõesti max. 60kmh?
ei. tegemist on kirjaveaga. tegelik kiirus on 160 km/h. ja kätte saab selle 2 sekundi jooksul.
joppantoonio küll, vaata palju see aparaat kaalub. seejärel, mis on töömaht, siis vaata milline on piirkiirus linnas ja siis mõtle uuesti. isegi palju.
-
Teema algataja

Edit: sellel bikel on rohkem jõudu ka.
Tuustisin siin ringi ja leidsin selle vana teema. Küsimus selles et tuttav tüdruk (1,6m/50kg) otsib endale esimest ratast, sellist mõõdukalt rahulikku, mõõdukalt kerget ja mõõdukalt odavat. Vaatas ka sealt Trendimpordi lehelt seda 250-st cruiserit ja küsis mis ma arvan. Tahtsin kohe hoolega pasundama hakata sellest milline saast on hiina toodang aga siis turgatas pähe et ma tegelikult ei tea sellest midagi ja ei tea ka kedagi kes teaks..
Niisiis, nüüd siin paar aastakest neid hiinakaid tiirutanud, äkki räägib keegi kes TEAB (kogemustest)?
Mis nad siis on, vastupidavus, töökindlus, tüüpvead, eesti maaletoojad, garantiitingimused?
...Just nimelt arvestusega et tegu on algaja kerge tüdrukuga, kes veel ei otsi ekstreemi ja kes, vähemalt esialgu, ei hakka üritamagi kellegagi võidu sõita või pikamaareise ette võtta ja kelle jaoks hind on oluline.
Tänud!
-
- Tsikkel: GasGas EC300
- Tänanud: 13 korda
- Tänatud: 7 korda
- Kontakt:
blackpanters kirjutas:1 tyyp toob odavalt neid sisse. uurige!!
http://myygihunt.googlepages.com/dirtbikes
Et siis lingil olevate rataste juures on suurim väärtus NGK küünal!!!
Poiss sõitis mul keeway rolleriga ja polnud häda midagi.Töökaaslane sõidab samuti keeway rolleriga ja 3 aasta.ATM id sõidavad ka meil siin alevi vahel ja pole vaiki jäänud aga suuremate kuubikutega pole kuulnud,et keegi on usaldanud osta.Odava asjaga on juba nii kui oled saanud 2 aastat sõita siis ok ja kui lagunebki lõpuks ostad uue.
-
- Tsikkel: Misasi see veel on?
- Kontakt:
davidsoniharald kirjutas:Et siis lingil olevate rataste juures on suurim väärtus NGK küünal!!!
Mitte suurim vaid ainuke!
Habib kirjutas:Küsimus selles et tuttav tüdruk (1,6m/50kg) otsib endale esimest ratast, sellist mõõdukalt rahulikku, mõõdukalt kerget ja mõõdukalt odavat. Niisiis, nüüd siin paar aastakest neid hiinakaid tiirutanud, äkki räägib keegi kes TEAB (kogemustest)?
Olen selle sajandi algupoolel mõned aastat kokku puutunud hiina päritolu 4t 125cc customiga mis seekord oli nime all "Rex Chopper". Omanikuks oli analoogsete tehniliste andmetega tütarlaps, kui eelpool kirjeldatud. Masin oli ostetud kasutatuna (siis lihtsalt neid siin massiliselt veel ei müüdud) ja eelmise omaniku käes oli sõitnud umbes 3500km. Tegelsesin paar aastat selle masina hooldusega. Erilist midagi negatiivset kohe üldse öelda ei oska. Käivitus enamvähem normaalselt, ei lagunenud, kütusekulu oli väiksem kui rolleril (mis reaalselt natuke isegi negatiivne, sest kuna tankima pead vaid paar korda hooaja jooksul, siis kipub see ju üldse ära ununema), normaalse lubatud maantekiirusega kannatas liiklemist ja hea kerge.
Mingeid suuremaid probleeme ei olnud. Korralised õlivahetused, mõned läbi põlenud lambipirnid ja ära lennanud jalapulgakumm ja kord kevadine karburaatoripuhastus ja mingi imepisike elektrikala oli ka. Samas olen kindel, et poisikesed oleks tõenäoliselt suutnud kindlasti masinast juba esimeste nädalatega jagu saada.
Vajadusel võin privas omaniku kontaktid anda, et täpsemalt muljeid otse küsida saaks.
-
- Tsikkel: Suzuky GSX600F
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.