ATM 50cc Esituli!
Moderaator: Moded
-
Egerth
Teema algataja
ATM 50cc Esituli!
Esituli ei tööta, kuigi uued hõõglambid on küljes.Midagi on juhtmetega....
Äkki saate aidata kui saadate mulle oma atmi juhtmete pildi seal tulekorpuse sees.....
Äitähh
linker1@hotmail.com
Äkki saate aidata kui saadate mulle oma atmi juhtmete pildi seal tulekorpuse sees.....
Äitähh
linker1@hotmail.com
-
Bensuvoolik05
Teema algataja
hakka vaatam algusest peale kust need tuled voolu alguse saavad ja hakka juhtmeid pidi vaatama et kas on voolu või ei...
liitu atm klubiga ka
http://atmklubi.thoforum.com/
aitähh..
liitu atm klubiga ka
aitähh..
-
Egerth
Teema algataja
ei nh asi on nendes juhtmetes mis seal tule korpuse sees on...Bensuvoolik05 kirjutas:hakka vaatam algusest peale kust need tuled voolu alguse saavad ja hakka juhtmeid pidi vaatama et kas on voolu või ei...
liitu atm klubiga ka
aitähh..
ma olen neid vahetanud igatpidi ja nyyd ei tööta suunakad ka
ükskord sõitsin ja nii kui vasakule keerasin nii jäi seisu
-
Egerth
Teema algataja
-
Egerth
Teema algataja
-
oldmoped
- Tsikkel: Misasi see veel on?
- Kontakt:
Selline küsimusepüstitus näitab küll seda, et parem ära ise üldse torgi. Pärest tunduvalt kallim hakata võibolla läbipõletatud pingeregulaatoreid ja cdi'sid vahetama. Juhtme funktsiooni ei muuda mittekuidagi see, millised ta klemmotsad välja näevad või mis materjalist pistikukatted on. Oluline on ikkagi vaid see, et kust nad tulevad ja kuhu ühendatud peaksid olema. See on tuvastatav kas elektriskeemi (mitte pildi!) järgi või enamus juhtudel ja algteadmiste olemasolu korral ka loogika alusel.Egerth kirjutas:nh aga millised juhtmeid ma pean proovima kas neid mis käivad kokku need metallist otstega või neid kinnitustega plastikust otstega
hälvik
-
Egerth
Teema algataja
-
Egerth
Teema algataja
-
Egerth
Teema algataja
-
oldmoped
- Tsikkel: Misasi see veel on?
- Kontakt:
Liikluseeskirjade järgi peab mopeedil sõites koguaeg esituli põlema!!!g2ngster kirjutas:Igastahes, kui just pimedal ajal ei ole plaanis sõita, saaks ju ka kustus tulega sõita.
Ja ega ma ei tunneks eriti süümekaid kah, kui ka kuskil külavahel ilma tuleta ukerdavadst minimopeedivennast üle sõidaksin autoga. Ise ta seda ju soovis oma käitumisega.
hälvik
-
Egerth
Teema algataja
aga äkki keegi,kellel on atm saaks skännida arvutisse ja mulle msni kaudu saata selle tuledesüsteemi pildi raamatust....tõesti halb on tuledeta sõita
jalad kogu aeg maas, et kas nüüd läheb rööpasse või ei lhe...
ja kas kellegil on nii juhtunud et kui poest uuena osta ja siis piirajat kontrollida siis seda polegi...minul polnud seda üldse...kas see on normaalne?
selline jama on ka et kui gaas kiiresti põhja panna siis sureb välja
jalad kogu aeg maas, et kas nüüd läheb rööpasse või ei lhe...
ja kas kellegil on nii juhtunud et kui poest uuena osta ja siis piirajat kontrollida siis seda polegi...minul polnud seda üldse...kas see on normaalne?
selline jama on ka et kui gaas kiiresti põhja panna siis sureb välja
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.