Milline bike see kõige sobilikum naisterahvale?


Teema algataja
Annushka

Lugemata postitus Postitas Annushka »

Suzumen kirjutas:
Annushka kirjutas:
Eks mul ka natuke see südamel kripeldab, et ei tahaks jah foori punase tule ajal koos sama rattaga rohelist tuld oodata :lol:
Kallis neiu Annushka. Sa oled paar asja ikka totaalselt segi ajanud. Baik ei ole mingi kleit :idea: Kui kuskil peol samasugust kohates mõne teise neiu seljas on teil naistel kohe tuju läinud. Samuti ei kehti need põhimõtted, mis muidu beibede ühiskonnas. Et kui mingi eriti nõme ja kallis Escada või D&G seljas, siis kohe kõva tegija ja kõik kõrval ahhetavad.
Siin kommuunis austatakse selle eest, millised on sinu sõidu oskused ja kes sa inimesena oled. Ja mitte erinevused vaid ühised asjad seovad. On olemas BMW , Yamaha, ednuuro ja mida iganes klubisid. Ja seal inimesed just selle pärast, et neil ühesugused baigid ja tegelevad sama asjaga. Käppa visatakse siin olenemata sellest, millise baigiga inimene sõidab.
tänud kommekate eest :)
aga lihtsalt pidasin silmas seda, et nii palju huvitavaid rattaid on, et ei tea mida võtta või jätta. silme eest võtab kirjuks...ning mul on suht savi, kes mida seljas kannab jne.


Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Ainult naistele (mootorratturitele või lihtsalt huvilistele)”