Ebays-t tellimine ja kätte saamine? → Re: Ebay, Paypal ja maailm.
Re: Ebay, Paypal ja maailm.
Kommionu kirjutas:jessakene...saqu kirjutas:Jutt oli impordimaksust, kommionu kirjeldus on kogukulu.
Impordimaks ju koosnebki tollimaksust ja KÄIBEMAKSUST!!!!!
OK see oli terminoloogia küsimus - impordimaksud mitte impordimaks. Mina ajasin segamini tollimaksuga. Lihtsalt saime valesti aru üksteisest. Nagu ka MTA kodaniku selgitusest selgub - ei ole ühte maksu nagu impordimaks, vaid impordimaksud = tollimaks ja käibemaks. No aga see on juba tähenärimine. Kogu asja juures on kibe lugu see, et transakulu loetakse ka kauba väärtuse hulka ja selle summa pealt tuleb ka nimetatud maksud maksta (ja mitte väike ei ole see summa USA-st tellides). Samas tädi kirjutises võiks küll sõnast kinni hakata ja väita, et saadetise väärtus on ikka see summa, mis asjad sees maksavad mitte koos transakuluga. Kui ma näiteks kauba tagasi saadaks, ei antaks mulle poes ju transpordi eest raha tagasi, vaid ikka kauba maksumuse ulatuses.
Ise olen üritanud mõnele online müüjale selgeks teha, et pangu kaubaga kaasa arve ainult kauba maksumusega, nagu transa oleks tasuta ja ma ostan ta käest eraldi nt. mingeid kinkekaarte (gift certificate nt kehtetuid) transpordikulu ulatuses, aga ju siis ei ole see skeem ka päris JOKK kuigi minu arust peaks edukalt toimima.

SAQU
WR400F
Opinions are like assholes – everybody has one.
WR400F
Opinions are like assholes – everybody has one.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.