Milline kiiver?
Moderaator: Moded
Milline kiiver?
Kas niinimetatud 50ccm rolleriga võib sõita jalgratta kiivriga?
Olen näinun, et sõidetakse, aga ei tea mida võib teha korrakaitse?
Väikesed jalad >> Suured jalad >> Jalgratas >> Chopper 80cc >> Roller 50cc >> Suured jalad
Anomaalne Bensiiniraiskaja
Ma muidu ise olen neid juba näinud ja ei meeldi, kuna kui hoolikamalt vaadata siis on näha et altpoolt on nagu kumerus sees ja see meenutab rohkem supermoto kiivrit- kunagi nimetati neid nii. Midagi rohkem selle arai taolist sooviks.Artemide kirjutas:
Kas keegi oskaks öelda kust võiks leida samalaadi kiivrit nagu Arai Tour X-2 kuskilt netist või poest. Kasvõi tellitav ja hind võiks jääda alla 4k
airoh - mine osta salome ' st
LE järgi peab alla 50cc jurbaniga sõitmisel peas olema kaitsekiiver, mitte mootorratturi kiiver, nii et seaduse järgi küll võiks.Kas niinimetatud 50ccm rolleriga võib sõita jalgratta kiivriga?
Terve mõistus ütleb aga, et kui sul tagavarapead kapinurgas ei ole, siis kaitse seda ainsat natuke paremini.
Kiivrit Odavalt
Kas keegi teab kust kohast saaks odavalt kiivri klaasiga (visiiriga)
Võib olla kasutatud ... MAX hind oleks: 800.-
Väikesed jalad >> Suured jalad >> Jalgratas >> Chopper 80cc >> Roller 50cc >> Suured jalad
-
- Tsikkel: Suzuki Hayabusa `08
- Kontakt:
Kuule noormees Garol, kuna sul nagunii mõistust veidi vajaka, siis sul ei ole vaja midagi eriti ka seal kahe kõrva vahel kaitsta.
Mine kohalikku Ardu poodi ja osta ilus suuremamõõduline kastrul. Läbipaistvast kilekotist saad ka voolujoonelise visiiri valmis meisterdada. Kuid, mis kõige olulisem selle juures, Sa oled hakkama saanud max 230.- eeguga ja sul jääb 570.- eeku alles.
570.- eegu eest, saad sa esitada siia foorumisse rida küsimusi:
kust saada uusi kindaid, sõidupükse ja mootorratturi jopet?
Usu, me kõik vastame sulle ja soovitame lahkelt sulle neid ostukohti, kust sa selle kõik 570.- krooniga ka osta saad.
Mine kohalikku Ardu poodi ja osta ilus suuremamõõduline kastrul. Läbipaistvast kilekotist saad ka voolujoonelise visiiri valmis meisterdada. Kuid, mis kõige olulisem selle juures, Sa oled hakkama saanud max 230.- eeguga ja sul jääb 570.- eeku alles.
570.- eegu eest, saad sa esitada siia foorumisse rida küsimusi:
kust saada uusi kindaid, sõidupükse ja mootorratturi jopet?
Usu, me kõik vastame sulle ja soovitame lahkelt sulle neid ostukohti, kust sa selle kõik 570.- krooniga ka osta saad.
Re: Kiivrit Odavalt
http://www.jawa.ee/page17.html - seal on kinnine MAX küll 890eek aga kuskil nägin vist isegi ka 800'ga. Kus ei mäleta.Garol kirjutas:Kas keegi teab kust kohast saaks odavalt kiivri klaasiga (visiiriga)
PAluun kas keegi siis teaks öelda kust saaks max 4000.- klaasiga krossi kiivrit!Ma muidu ise olen neid automaailmas müüdavaid juba näinud ja ei meeldi, kuna kui hoolikamalt vaadata siis on näha et altpoolt on nagu kumerus sees ja see meenutab rohkem supermoto kiivrit- kunagi nimetati neid nii. Midagi rohkem selle arai taolist sooviks.
Viimati muutis Artemide, 28 Veebr 2007, 20:48, muudetud 1 kord kokku.
Asja mõte selles, et kui on mõnus soe suve ilm siis on ju hulka õhulisem ja mõnusam sõita prillidega. Ning kui on vihmane ilm või külmem aeg on ju hea sõita visiiriga. Samuti on pea võimatu kuulata muusikat kõrvaklappidest lahtise kiivriga ja visiir võimaldaks seda teha!Tsiteerin::
kas selliseid noka ja klaasiga endurokiivreid on ka võimalik kasutada nii et eemaldad klaasi ja asendad selle prillidega?
Milleks siis osta klaasiga ja nokaga kiivrit, kui klaasi tahad ära võtta?
Tavaline krossikiiver ju odavam ka.

-
- Tsikkel: r6, cbr,Buell, Night rod,Gessu
- Tänanud: 162 korda
- Tänatud: 89 korda
kuule poiss.. kuula muusikat kodus sitapotil istudes mitte liikluses olles.Artemide kirjutas:Samuti on pea võimatu kuulata muusikat kõrvaklappidest lahtise kiivriga ja visiir võimaldaks seda teha!
nyyd siis tean mix mõned ei kuule liikluses midagi ja on omas mullis.. neil on klapid peas ja kuulavad muusikat!!!!
Pigem pidasin silmas seda kui pead ette võtma kukil 500 km reisi siis on natsa valus 2t põhjas pöördeid kuulata.Artemide kirjutas:
Samuti on pea võimatu kuulata muusikat kõrvaklappidest lahtise kiivriga ja visiir võimaldaks seda teha! Idea
kuule poiss.. kuula muusikat kodus sitapotil istudes mitte liikluses olles.
nyyd siis tean mix mõned ei kuule liikluses midagi ja on omas mullis.. neil on klapid peas ja kuulavad muusikat!!!!
-
- Kontakt:
Mitmel testil saanud tiitli kõige vaiksem avatav kiiver.See peaks müra kohta kõik ütlema.Just selle ja sisse ehitatud päiksevisiiri pärast ta minugi kapis ripub.Mõuki kirjutas:Mida oskavad noored Schuberti C2 kohta öelda (isiklikke kogemusi palun). Vaatasin seda, proovisin seda olen valmis ostma. Kuid tahaks teada müra jms. kohta. Kas selle edevad funktsioonid on vastupidavad jms.
Edit:
Enne sõitsin ringi sõbra käest ostetud Conceptiga ja sellel küll mingit lagunemist ei olnud märgata.Mida sa täpsemalt silmas pidasid?Natuke jäi arusaamatuks.
Viimati muutis Alwayslate, 01 Mär 2007, 15:43, muudetud 1 kord kokku.
-
- Tsikkel: Beta 390
- Tänanud: 33 korda
- Tänatud: 204 korda
- Kontakt:
Minu kogemus eelmise aasta 11000km jooksul:Mõuki kirjutas:Mida oskavad noored Schuberti C2 kohta öelda (isiklikke kogemusi palun). Vaatasin seda, proovisin seda olen valmis ostma. Kuid tahaks teada müra jms. kohta. Kas selle edevad funktsioonid on vastupidavad jms.
vaikne on küll, aga ei salli turbulentsi - see põhjustab päris kõva madalatoonilist mürinat. Mina ravisin seda esiklaasi madalamaks lõikamisega. Gondlita ratta juures pole probleemi, teiste¨puhul sõltub ilmselt paljudest erinevatest asjadest. Viimase peal asi on allaklapitav päikesevisiir.
Pähe istub (mulle) hästi, esimene 2000km põhjustas natuke valu ja vaeva, aga nüüd istub peas nagu valatult. Sisu paistab kestvat, kasutasin enamus ajast kiivrit ilma sisesukata ja kulumisjälgi näha pole.
Negatiivse poole pealt - mul käib visiir avanedes kergelt vastu kiivri otsmikuosa ja on sealt värvi maha kriipinud kohati. Palavamal ajal kipub muutuma liiga umbseks, kuna hea mürasummutuse tarbeks on kõik avad võimalikult kinni pandud ja tekib kohati "gaasimask peas" tunne.
Kiidan kah C2-te. Juba ostmisel tundus kuidagi tugevam ja paremini konstrueeritud kui mõned teised kiivrid, mida proovisin.
Vaikne on sõites küll ja mugav - tõsi vajas natuke nö päheistumise aega - alguses oli natuke liiga tihke.
Randeli viidatud visiiri tõstmisel kiivri ülemise ääre kulumise probleem on mul samuti kuid asja lahendab see kui enne visiiri avamist see tuulutusasendisse lükata - mul on see liigutus juba peaegu tingrefleksiks harjutatud
.
Üks nüanss veel minu kiivri kohta - sõidu ajal on teinekord natuke keeruline visiiri tuulutusasendist tavalisse asendisse tõmbamine - üks visiiri pool tuleb konkreetse klõpsatusega kinni, teine pool aegajalt jebib edasi-tagasi ja ei fikseeru kohe kinnisemas asendis.
Vaikne on sõites küll ja mugav - tõsi vajas natuke nö päheistumise aega - alguses oli natuke liiga tihke.
Randeli viidatud visiiri tõstmisel kiivri ülemise ääre kulumise probleem on mul samuti kuid asja lahendab see kui enne visiiri avamist see tuulutusasendisse lükata - mul on see liigutus juba peaegu tingrefleksiks harjutatud

Üks nüanss veel minu kiivri kohta - sõidu ajal on teinekord natuke keeruline visiiri tuulutusasendist tavalisse asendisse tõmbamine - üks visiiri pool tuleb konkreetse klõpsatusega kinni, teine pool aegajalt jebib edasi-tagasi ja ei fikseeru kohe kinnisemas asendis.
-
- Tänanud: 7 korda
- Tänatud: 118 korda
Mul conceptil sama lugu. Selle vastu aitab, kui enne tuulutusasendist tavalisse liigutamist lükata visiir üks nõks lahti kõigepealt.GSF650 kirjutas:Üks nüanss veel minu kiivri kohta - sõidu ajal on teinekord natuke keeruline visiiri tuulutusasendist tavalisse asendisse tõmbamine - üks visiiri pool tuleb konkreetse klõpsatusega kinni, teine pool aegajalt jebib edasi-tagasi ja ei fikseeru kohe kinnisemas asendis.
Joel
-
- Tsikkel: Punane Roller
- Tänanud: 20 korda
- Tänatud: 2 korda
minul konkreetselt C2 väga mürarikas.Tegu raudselt minu kasvu ja ratta tuuleklaasi kõrguse mitte kokkusobivuses.Oli ka meeletu turbulents mis loksutas pead nagu ise tahtis aga sellest sain lahti esiklaasi tõstmisega.Mürast üritan see aasta lahti saada klaasi nurga muutmisega.Loodetud hea ja vaikse asemel on mul siiani paras peavalu olnud.Kogu jutt subjektiivne ja kehtib ainult minu puhul.Huipu hea on aga päikesesirm.Täna ma enam ei läheks nii ostma nagu mullu...enne prooviks sõita ja teha omad järeldused.Tunduvalt odavam IXS(samas mitte avanev)on sama ratta peal jumala vagusi.
Ilusa ja punase rolleri omanik...sain kah lammaste seast huntide sekka 
Müüa 2006 V-strom, üks omanik, kallilt.

Müüa 2006 V-strom, üks omanik, kallilt.
OT
sa EXC kasutusjuhendit oled ikka lugenud muidu?Artemide kirjutas:Pigem pidasin silmas seda kui pead ette võtma kukil 500 km reisi siis on natsa valus 2t põhjas pöördeid kuulata.
Kronreif, Trunkenpolz ja Mattighofen ruulivad
ahoi foorumlased tekkis küsimus, kas kellegil NITRO kiivritega ka mingit kogemust on, vaatasin,et kevad tuleb peaks uue peakaitse endale soetama. silma on jäänud selline konkreetne
isend
http://www.nitro-helmets.com/product_de ... uct_id=116
Mida arvata sellisest kärakast!
terv. sven!

http://www.nitro-helmets.com/product_de ... uct_id=116
Mida arvata sellisest kärakast!
terv. sven!
Viimati muutis gixxser, 01 Mär 2007, 18:10, muudetud 1 kord kokku.
Oskab keegi selle kohta midagi ütelda? http://suomy.com/helmets/helmetsdefault ... nkButton13

Riga->Planeta 5 1991->Jupiter 2K 1968-> R1 2005->Honda CBR600RR 2004
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.