Milline kiiver?

Kõik mis puudutab mootorratta sõiduks vajalikku varustust. Nii seda, mis mootoratturile selga käib, kui ka seda, mis usinad tsiklistid oma rataste külge kruvivad. Mootorratturi kiivrid, kindad saapad ja joped. Räägi mootorratturitega.

Moderaator: Moded

Kasutaja avatar

C4

Lugemata postitus Postitas C4 »

kõige parem kiiver on kõige turvalisem kiiver :D ise kasutan davida kiivrit oma chopperiga sõitmiseks :P kui seda 125-st chopperiks nimetada saab...
Have a nice day !
Kasutaja avatar

Garol
Tsikkel: Pole
Kontakt:

Milline kiiver?

Lugemata postitus Postitas Garol »

Kas niinimetatud 50ccm rolleriga võib sõita jalgratta kiivriga?
Olen näinun, et sõidetakse, aga ei tea mida võib teha korrakaitse?
Väikesed jalad >> Suured jalad >> Jalgratas >> Chopper 80cc >> Roller 50cc >> Suured jalad
Anomaalne Bensiiniraiskaja
Kasutaja avatar

Artemide
Tsikkel: 09 KTM 530 EXC-R

Lugemata postitus Postitas Artemide »

Kas keegi oskaks öelda kust võiks leida samalaadi kiivrit nagu Arai Tour X-2 kuskilt netist või poest. Kasvõi tellitav ja hind võiks jääda alla 4k
Kasutaja avatar

Artemide

Mul oli ükskord vaja ratas töölt koju saada, võtsin aga ehitusmeeste kiivri ja hakkasin aga minema. Muud polnudgi peale inimeste naervate nägude

Vadi

Lugemata postitus Postitas Vadi »

Artemide kirjutas:
Kas keegi oskaks öelda kust võiks leida samalaadi kiivrit nagu Arai Tour X-2 kuskilt netist või poest. Kasvõi tellitav ja hind võiks jääda alla 4k
airoh - mine osta salome ' st
Kasutaja avatar

Artemide

Artemide kirjutas:

airoh - mine osta salome ' st
Ma muidu ise olen neid juba näinud ja ei meeldi, kuna kui hoolikamalt vaadata siis on näha et altpoolt on nagu kumerus sees ja see meenutab rohkem supermoto kiivrit- kunagi nimetati neid nii. Midagi rohkem selle arai taolist sooviks.
Kasutaja avatar

sang

Lugemata postitus Postitas sang »

LE järgi peab alla 50cc jurbaniga sõitmisel peas olema kaitsekiiver, mitte mootorratturi kiiver, nii et seaduse järgi küll võiks.

Terve mõistus ütleb aga, et kui sul tagavarapead kapinurgas ei ole, siis kaitse seda ainsat natuke paremini.
Kasutaja avatar

Garol
Tsikkel: Pole
Kontakt:

Kiivrit Odavalt

Lugemata postitus Postitas Garol »

Kas keegi teab kust kohast saaks odavalt kiivri klaasiga (visiiriga)
Võib olla kasutatud ... MAX hind oleks: 800.-
Väikesed jalad >> Suured jalad >> Jalgratas >> Chopper 80cc >> Roller 50cc >> Suured jalad
Anomaalne Bensiiniraiskaja
Kasutaja avatar

arx805
Tsikkel: Suzuki Hayabusa `08
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas arx805 »

Kuule noormees Garol, kuna sul nagunii mõistust veidi vajaka, siis sul ei ole vaja midagi eriti ka seal kahe kõrva vahel kaitsta.
Mine kohalikku Ardu poodi ja osta ilus suuremamõõduline kastrul. Läbipaistvast kilekotist saad ka voolujoonelise visiiri valmis meisterdada. Kuid, mis kõige olulisem selle juures, Sa oled hakkama saanud max 230.- eeguga ja sul jääb 570.- eeku alles.
570.- eegu eest, saad sa esitada siia foorumisse rida küsimusi:
kust saada uusi kindaid, sõidupükse ja mootorratturi jopet?
Usu, me kõik vastame sulle ja soovitame lahkelt sulle neid ostukohti, kust sa selle kõik 570.- krooniga ka osta saad.

zod
Tänanud: 7 korda

Re: Kiivrit Odavalt

Lugemata postitus Postitas zod »

Garol kirjutas:
Kas keegi teab kust kohast saaks odavalt kiivri klaasiga (visiiriga)
Võib olla kasutatud ... MAX hind oleks: 800.-
http://www.jawa.ee/page17.html - seal on kinnine MAX küll 890eek aga kuskil nägin vist isegi ka 800'ga. Kus ei mäleta.
Kasutaja avatar

Artemide

PAluun kas keegi siis teaks öelda kust saaks max 4000.- klaasiga krossi kiivrit!Ma muidu ise olen neid automaailmas müüdavaid juba näinud ja ei meeldi, kuna kui hoolikamalt vaadata siis on näha et altpoolt on nagu kumerus sees ja see meenutab rohkem supermoto kiivrit- kunagi nimetati neid nii. Midagi rohkem selle arai taolist sooviks.
Viimati muutis Artemide, 28 Veebr 2007, 20:48, muudetud 1 kord kokku.

unlimited
Tsikkel: Kawasaki EN500

Lugemata postitus Postitas unlimited »

Artemide kirjutas:
PAluun kas keegi siis teaks öelda kust saaks max 4000.- klaasiga krossi kiivrit!
automaailmast
Mopeed V-50 - Dirtbike-110cc - GasGas SM50 - Honda CBR125R - Kawasaki EN500
Kasutaja avatar

Artemide

Tsiteerin::
kas selliseid noka ja klaasiga endurokiivreid on ka võimalik kasutada nii et eemaldad klaasi ja asendad selle prillidega?

Milleks siis osta klaasiga ja nokaga kiivrit, kui klaasi tahad ära võtta?
Tavaline krossikiiver ju odavam ka.
Asja mõte selles, et kui on mõnus soe suve ilm siis on ju hulka õhulisem ja mõnusam sõita prillidega. Ning kui on vihmane ilm või külmem aeg on ju hea sõita visiiriga. Samuti on pea võimatu kuulata muusikat kõrvaklappidest lahtise kiivriga ja visiir võimaldaks seda teha! :idea:
Kasutaja avatar

sepp
Tsikkel: r6, cbr,Buell, Night rod,Gessu
Tänanud: 162 korda
Tänatud: 89 korda

Lugemata postitus Postitas sepp »

Artemide kirjutas:
Samuti on pea võimatu kuulata muusikat kõrvaklappidest lahtise kiivriga ja visiir võimaldaks seda teha! :idea:
kuule poiss.. kuula muusikat kodus sitapotil istudes mitte liikluses olles.
nyyd siis tean mix mõned ei kuule liikluses midagi ja on omas mullis.. neil on klapid peas ja kuulavad muusikat!!!!

Mõuki

Lugemata postitus Postitas Mõuki »

Mida oskavad noored Schuberti C2 kohta öelda (isiklikke kogemusi palun). Vaatasin seda, proovisin seda olen valmis ostma. Kuid tahaks teada müra jms. kohta. Kas selle edevad funktsioonid on vastupidavad jms.
Küsija suu pihta ma ei löö!
________
FJ 1100 -->Kawasaki GPZ 1100
Kasutaja avatar

Artemide

Artemide kirjutas:
Samuti on pea võimatu kuulata muusikat kõrvaklappidest lahtise kiivriga ja visiir võimaldaks seda teha! Idea

kuule poiss.. kuula muusikat kodus sitapotil istudes mitte liikluses olles.
nyyd siis tean mix mõned ei kuule liikluses midagi ja on omas mullis.. neil on klapid peas ja kuulavad muusikat!!!!
Pigem pidasin silmas seda kui pead ette võtma kukil 500 km reisi siis on natsa valus 2t põhjas pöördeid kuulata.

Alwayslate
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Alwayslate »

Mõuki kirjutas:
Mida oskavad noored Schuberti C2 kohta öelda (isiklikke kogemusi palun). Vaatasin seda, proovisin seda olen valmis ostma. Kuid tahaks teada müra jms. kohta. Kas selle edevad funktsioonid on vastupidavad jms.
Mitmel testil saanud tiitli kõige vaiksem avatav kiiver.See peaks müra kohta kõik ütlema.Just selle ja sisse ehitatud päiksevisiiri pärast ta minugi kapis ripub.
Edit:
Enne sõitsin ringi sõbra käest ostetud Conceptiga ja sellel küll mingit lagunemist ei olnud märgata.Mida sa täpsemalt silmas pidasid?Natuke jäi arusaamatuks.
Viimati muutis Alwayslate, 01 Mär 2007, 15:43, muudetud 1 kord kokku.
Kasutaja avatar

matukas

Lugemata postitus Postitas matukas »

Mõuki kirjutas:
Kindlasti väga hea kiiver. Minu jaoks natuke kallis aga...
Keep momentum
Kasutaja avatar

randel
Tsikkel: Beta 390
Tänanud: 33 korda
Tänatud: 204 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas randel »

Mõuki kirjutas:
Minu kogemus eelmise aasta 11000km jooksul:
vaikne on küll, aga ei salli turbulentsi - see põhjustab päris kõva madalatoonilist mürinat. Mina ravisin seda esiklaasi madalamaks lõikamisega. Gondlita ratta juures pole probleemi, teiste¨puhul sõltub ilmselt paljudest erinevatest asjadest. Viimase peal asi on allaklapitav päikesevisiir.
Pähe istub (mulle) hästi, esimene 2000km põhjustas natuke valu ja vaeva, aga nüüd istub peas nagu valatult. Sisu paistab kestvat, kasutasin enamus ajast kiivrit ilma sisesukata ja kulumisjälgi näha pole.
Negatiivse poole pealt - mul käib visiir avanedes kergelt vastu kiivri otsmikuosa ja on sealt värvi maha kriipinud kohati. Palavamal ajal kipub muutuma liiga umbseks, kuna hea mürasummutuse tarbeks on kõik avad võimalikult kinni pandud ja tekib kohati "gaasimask peas" tunne.

GSF650

Lugemata postitus Postitas GSF650 »

Kiidan kah C2-te. Juba ostmisel tundus kuidagi tugevam ja paremini konstrueeritud kui mõned teised kiivrid, mida proovisin.
Vaikne on sõites küll ja mugav - tõsi vajas natuke nö päheistumise aega - alguses oli natuke liiga tihke.

Randeli viidatud visiiri tõstmisel kiivri ülemise ääre kulumise probleem on mul samuti kuid asja lahendab see kui enne visiiri avamist see tuulutusasendisse lükata - mul on see liigutus juba peaegu tingrefleksiks harjutatud :) .

Üks nüanss veel minu kiivri kohta - sõidu ajal on teinekord natuke keeruline visiiri tuulutusasendist tavalisse asendisse tõmbamine - üks visiiri pool tuleb konkreetse klõpsatusega kinni, teine pool aegajalt jebib edasi-tagasi ja ei fikseeru kohe kinnisemas asendis.

joel
Tänanud: 7 korda
Tänatud: 118 korda

Lugemata postitus Postitas joel »

GSF650 kirjutas:
Üks nüanss veel minu kiivri kohta - sõidu ajal on teinekord natuke keeruline visiiri tuulutusasendist tavalisse asendisse tõmbamine - üks visiiri pool tuleb konkreetse klõpsatusega kinni, teine pool aegajalt jebib edasi-tagasi ja ei fikseeru kohe kinnisemas asendis.
Mul conceptil sama lugu. Selle vastu aitab, kui enne tuulutusasendist tavalisse liigutamist lükata visiir üks nõks lahti kõigepealt.
Joel
Kasutaja avatar

Alex
Tsikkel: Punane Roller
Tänanud: 20 korda
Tänatud: 2 korda

Lugemata postitus Postitas Alex »

minul konkreetselt C2 väga mürarikas.Tegu raudselt minu kasvu ja ratta tuuleklaasi kõrguse mitte kokkusobivuses.Oli ka meeletu turbulents mis loksutas pead nagu ise tahtis aga sellest sain lahti esiklaasi tõstmisega.Mürast üritan see aasta lahti saada klaasi nurga muutmisega.Loodetud hea ja vaikse asemel on mul siiani paras peavalu olnud.Kogu jutt subjektiivne ja kehtib ainult minu puhul.Huipu hea on aga päikesesirm.Täna ma enam ei läheks nii ostma nagu mullu...enne prooviks sõita ja teha omad järeldused.Tunduvalt odavam IXS(samas mitte avanev)on sama ratta peal jumala vagusi.
Ilusa ja punase rolleri omanik...sain kah lammaste seast huntide sekka :D
Müüa 2006 V-strom, üks omanik, kallilt.

oma_jope

OT

Lugemata postitus Postitas oma_jope »

Artemide kirjutas:
Pigem pidasin silmas seda kui pead ette võtma kukil 500 km reisi siis on natsa valus 2t põhjas pöördeid kuulata.
sa EXC kasutusjuhendit oled ikka lugenud muidu?
Kronreif, Trunkenpolz ja Mattighofen ruulivad
Kasutaja avatar

Artemide

:D

gixxser

Lugemata postitus Postitas gixxser »

ahoi foorumlased tekkis küsimus, kas kellegil NITRO kiivritega ka mingit kogemust on, vaatasin,et kevad tuleb peaks uue peakaitse endale soetama. silma on jäänud selline konkreetne (w) isend :?
http://www.nitro-helmets.com/product_de ... uct_id=116
Mida arvata sellisest kärakast!

terv. sven!
Viimati muutis gixxser, 01 Mär 2007, 18:10, muudetud 1 kord kokku.
Kasutaja avatar

efendi
Mode
Tsikkel: KTM
Tänanud: 6 korda
Tänatud: 24 korda

Lugemata postitus Postitas efendi »

konKreetne....... K-ga kirjutatakse see....
i am not totally useless, i can be used as a bad example.

Kes mett teeb, see mett sööb!
Kasutaja avatar

mx77
Tsikkel: YZ250F, Ducati Monster S4
Tänanud: 338 korda
Tänatud: 435 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas mx77 »

Artemide kirjutas:
:D
Vist ei ole :D

gixxser

Lugemata postitus Postitas gixxser »

Selge pilt, tänud Suzumen ile.
Kasutaja avatar

tramm66
Tsikkel: gixxer
Tänanud: 1 kord
Tänatud: 9 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas tramm66 »

korrutan pidevalt, et sama raha eest tasub eelistada kasutatud kvaliteettootja kiivrit uuele mittekvaliteetsele ja seda on lihtne tõestada. Äkki oskab keegi vastupidist väita koos argumentidega sest tahaks end ka selles aspektis harida (et mitte jäädagi kitsa silmaringiga)
Kasutaja avatar

-PitBull-

Lugemata postitus Postitas -PitBull- »

Oskab keegi selle kohta midagi ütelda? http://suomy.com/helmets/helmetsdefault ... nkButton13
Pilt

Riga->Planeta 5 1991->Jupiter 2K 1968-> R1 2005->Honda CBR600RR 2004
Vasta

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Sõidu- ja lisavarustus”