Quadracer - Mis marki ja mis võimsust eelistada?
aga quad on ikka hea asi küll 
aga jah miks kohe võtta 700cc on ka vahepealseid 450cc suzuki lt-r laia kiigega. ja 400cc suzuki ja kawasaki ma võin sulle öelda et mina pole siiamaani välja kasvanud 400cc suzuki lt-z on yoshimura-sumps pakub niipalju kui gaasi keeran, hooldus peaks parim olema ikka yamahadel kuna seal pole eriti viimaselajal järjekordi olnud. suzukit saab ramos sikupilli juures korrastada. parim oleks ennam ikka kuivade ilmadega proovida.raptor 700 jääb lihtsalt liigaraskeks kaalupoolest. bensiini võtavad ka quadid vähem kui suured nn töö atv-d
125cc lubadega vic ei saa söitta minu meelejärgi oli et kutsikalubadega nö 16a algsete autolubadega võid tänaval sõitta aga selleks pead quadi juba registrisse saama.

aga jah miks kohe võtta 700cc on ka vahepealseid 450cc suzuki lt-r laia kiigega. ja 400cc suzuki ja kawasaki ma võin sulle öelda et mina pole siiamaani välja kasvanud 400cc suzuki lt-z on yoshimura-sumps pakub niipalju kui gaasi keeran, hooldus peaks parim olema ikka yamahadel kuna seal pole eriti viimaselajal järjekordi olnud. suzukit saab ramos sikupilli juures korrastada. parim oleks ennam ikka kuivade ilmadega proovida.raptor 700 jääb lihtsalt liigaraskeks kaalupoolest. bensiini võtavad ka quadid vähem kui suured nn töö atv-d

derbi senda drd limited
BEST
www.rate.ee/users/rosin12
kymco punane
/cpi hussar/rieju smx 125 sm/isa vw touareg 3.6/suzuki lt-r 450/ayr ktm-quad. 525-540./ can-am renegade 800 efi
BEST
www.rate.ee/users/rosin12
kymco punane

Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.