Motovarustus (Elumoto messi valguses)

Kõik mis puudutab mootorratta sõiduks vajalikku varustust. Nii seda, mis mootoratturile selga käib, kui ka seda, mis usinad tsiklistid oma rataste külge kruvivad. Mootorratturi kiivrid, kindad saapad ja joped. Räägi mootorratturitega.

Moderaator: Moded

Teema algataja
fredo
Kontakt:

Motovarustus (Elumoto messi valguses)

Lugemata postitus Postitas fredo »

Paluks teadjamatelt abi millise tootja varustust tasub proovima hakata Elumoto messi raames (eeldan, et seal eestis pakutav range esindatud)?
Otsin tekstiilpükse, saapaid, kindaid nii mehele kui naisele
Naisele lisaks veel korralikku kinnist kiivrit ja tekstiiljakki.
Milline on hinnang RevIT ja millisel kohal võiks Eestis esindatud tootjate reas olla (sai soetatud RevIT Airforce jakk, aga ei ole kindel kas tasub selle tootja asjade peale jääda)?

fredo
P.S. vastse foorumikasutajana ei suutnud otsinguga oma küsimusele täismahus vastust saada...

Credo

Lugemata postitus Postitas Credo »

velt peaks välja tulema lisaks tehnikaga ka spidi riiete ja saabastega ning nitro kiivritega. ega need jah, kõige odavamad asjad maailmas pole aga olles ise sõitnud nüüd ühe hooaja nitro kiivri ning spidi jopega ei oska küll midagi paha öelda.

väga korralikud tekstiilasjad on ka yamaha keskuses IXSi poolt toodetud (nendega + saapad on sõidetud kaks ja pool hooaega).
Kasutaja avatar

StreetMoto
Kaupmees
Tänatud: 202 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas StreetMoto »

Sorry rumaluse eest aga mina ei suuda pooletunnise otsingu kasutamise tulemusena leida ELUMOTO messi kajastavat teemat.

Sestap panen sellesse teemasse - kes on harjunud endale riietust mitte ostma, vaid saama, siis messil StreetMoto boksist vähemalt 1500 krooni eest kaupa ostes saab kauba peale kena musta tooni t-särgi. Kaubad ikka messihinnaga ja t-särke jagan niikaua kuni jagub. Kohapeal saavad olema järgmise kaubagrupi tooted:

Castrol õlid ja määrded
Goldfren piduriklotsid ja -kettad
Maxxis ja Heidenau rehvid
YUASA akud
DID ketid ja Sunstar ketirattad
Väike kiivri- ja kindavalik

Kõik ülejäänu on rohkem esitlemiseks ja ligitõmbavaks teemaks. Igatahes leiate StreetMoto kuluosade valiku kohe peasissepääsust paremal esimesel tasandil :-)

Kohtumiseni messil - pood seni suletud...
StreetMotos jätkuvalt soodsad tehingud: Castrol - Elf - Michelin - Bridgestone - Maxxis - Dunlop - D.I.D - JT + iga päev online tellimused erinevatesse Euroopa ladudesse

Neeme
527 4000
http://www.streetmoto.ee
streetmoto@streetmoto.ee

Teema algataja
fredo
Kontakt:

Nii, sai messil pakutav varustus üle vaadatud, üldiselt, kesine...
Võtsin vastava pea kaasa ja sinna otsa sobis kõige paremini SHOEI (neiud peasissekäigust vasakul kelle selja taga näidised rippusid- loomulikult lasin kõrvust mööda varsti avatava kaupluse nime/ asukoha), aga sellele vaatamata, võiks nüüd XR-1000 sarja fab tc-5 ära tellida. Siit ka küsimus, millisest webipoest/ kohast seda ostu oleks kõige mugavam sooritada?

fredo

Raiducii

Lugemata postitus Postitas Raiducii »

selleks ei pea minu arust netist tellima, seda peaks müüma ka Yamaha keskus Pärnu mnt-l. Eelmisel aastal oli Shoei XR-1000 hinnad nii sinna 7000 kanti. Uuri sealt vast enne kui hakkad netist tellima
Kasutaja avatar

Kommionu

Lugemata postitus Postitas Kommionu »

StreetMoto kirjutas:
Sorry rumaluse eest aga mina ei suuda pooletunnise otsingu kasutamise tulemusena leida ELUMOTO messi kajastavat teemat.
http://biker.ee/phpbb/viewtopic.php?p=196402#196402
Sõida... ja ära MÖLISE!!!
Kasutaja avatar

pacaan
Tsikkel: ZX12R turbo
Tänatud: 1 kord
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas pacaan »

Raiducii kirjutas:
selleks ei pea minu arust netist tellima, seda peaks müüma ka Yamaha keskus Pärnu mnt-l. Eelmisel aastal oli Shoei XR-1000 hinnad nii sinna 7000 kanti. Uuri sealt vast enne kui hakkad netist tellima
veidi üle 7k oli. usast saab kindlasti odavamalt aga ilma E -ta
8,64 @ 1/4 - Kawasaki ZX12R turbo
9,09 @ 1/4 - Suzuki Hayabusa turbo
9,8x @ 1/4 - Kawasaki ZX6R
Kasutaja avatar

Monstro
Kaupmees
Tänanud: 4 korda
Tänatud: 10 korda

Lugemata postitus Postitas Monstro »

fredo

mina soovitan soojalt sellist poodi-
http://www.motocard.com/en/articulos/re ... Proviene=3

olen sealt tellinud ja kõik on tipptopp.
Mootorrataste lisavarustus www.motokaup.ee ja akud/laadijad www.patareid.ee

Teema algataja
fredo
Kontakt:

Raiducii kirjutas:
Hind ja mudel on OK, tarvis M suurust- ise mõtlesin, et netist tellida kõige mugavam võrreldes lõuna-eesti metsadest välja ronimisega Yamaha keskuse külastamise pärast- messil olid Yamaha logo all toimetavad härrad, -preilid ka pehmelt öeldes kliendivaenuliku hoiakuga (võimalik, et see polnud Yamaha keskuse kollektiiv)....

fredo

Teema algataja
fredo
Kontakt:

Monstro kirjutas:
fredo

mina soovitan soojalt sellist poodi-
http://www.motocard.com/en/articulos/re ... Proviene=3

olen sealt tellinud ja kõik on tipptopp.
Monstro, tnx! Ost sooritatud, ootan tarnet.

fredo

Avo

Lugemata postitus Postitas Avo »

Nii, sai messil pakutav varustus üle vaadatud, üldiselt, kesine...
Võtsin vastava pea kaasa ja sinna otsa sobis kõige paremini SHOEI (neiud peasissekäigust vasakul kelle selja taga näidised rippusid- loomulikult lasin kõrvust mööda varsti avatava kaupluse nime/ asukoha), aga sellele vaatamata, võiks nüüd XR-1000 sarja fab tc-5 ära tellida. Siit ka küsimus, millisest webipoest/ kohast seda ostu oleks kõige mugavam sooritada?

Kaupluse tulevane asukoht Tartu mnt "Autowelt'i" kõrval. Mul olemas selle firma täiskataloog, võtan kaasa.

M.K.

Re: Motovarustus (Elumoto messi valguses)

Lugemata postitus Postitas M.K. »

fredo kirjutas:
Milline on hinnang RevIT ja millisel kohal võiks Eestis esindatud tootjate reas olla (sai soetatud RevIT Airforce jakk, aga ei ole kindel kas tasub selle tootja asjade peale jääda)?
Fredo - kuidas kogemused Airforce jakiga on ?

Kas kuskil peale motomarketi veel Revit'i asju müüakse ?

Tegelinski

Lugemata postitus Postitas Tegelinski »

Avo:
lasin kõrvust mööda varsti avatava kaupluse nime
http://www.arwidson.ee Seal tsiklite asjad Allright alajaotuses ning leiad ka kontaktid ja aadressi. Tartu mnt linnapiiri ületades umbes 2 maja vasakut kätt. Majal suurelt peal XYZ
Vasta

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Sõidu- ja lisavarustus”