Kevad on saabunud!
Moderaator: Moded
Mulle tuli eile tartu mnt`l üks DR vastu enne ardut suunaga tartusse (tema). Kahjuks nägi tuttav tallinnas ka esimest laksu juba - siis eile, u 1300, janseni kauplusest tiba linna poole (polo ja keegi matkarattaga). Rattur ja ratas olid terved paistnud (rattur toimetas ratta ümber). Niie et kiirendage PEAGA kevadekuulutajad!!!
Tervitades
Tervitades
Ajasin kah täna enda kaherattalise kevade puhul soojast välja & tegin pisikese ringikese. Oioi kui hästi võtab kummi ringi nii piduri kui gaasiga märjal asfaldil. Ehmatas ära isegi natuke sest alustan enda esimest hooaega tegelikult. Sõidke ikka ettevaadlikult tõesti.
Medic
Medic
Life is a fatal condition.
-
- Tsikkel: Kawasaki GTR1000
- Tänatud: 6 korda
Ma teen Motokarus autolube ja küsisin huvi pärast õpetajalt ja ta ütles et arvatavasti märtsi lõpp hakkab esimene kursus pihta.Regula kirjutas:Kui sellised ilmad jätkuvad, siis mis te arvate millal Tsiklikoolid oma lubade tegemisi võivad alustada? Üks kool küll ütles et kui veab siis aprilli keskel aga no kurat, kui nii head ilmad on mida ma ikka nii kaua passin, et teist keegi ei tea millal võidakse hakata Umbes tegema see aasta?
See seal olingi ilmselt mina, kukkumisega suutsin ise hakkama saada (uus ratas ja suht algaja ka, ei uskunud et nii kergelt nina õhku tõstab), Polo mees jäi seisma ja pakkus abi Suured tänud talle. Aga jah süüdi oli enda kogenematusLuik kirjutas:Mulle tuli eile tartu mnt`l üks DR vastu enne ardut suunaga tartusse (tema). Kahjuks nägi tuttav tallinnas ka esimest laksu juba - siis eile, u 1300, janseni kauplusest tiba linna poole (polo ja keegi matkarattaga). Rattur ja ratas olid terved paistnud (rattur toimetas ratta ümber). Niie et kiirendage PEAGA kevadekuulutajad!!!
Tervitades

-
- Kontakt:
oi kurat kus hing kisub juba välja. Aga tänavad siin tartus veel märjad ja natuke lundki ääres veel. Aga täna tööl olles nägin esimest kevadekuulutajat ka mööda turu tänavat kiirendamas. Selline tunne et sügelised oleks
mõnes mõttes hea et ratas kaugel talvitumas veel, uuele värvile ei tahaks seda teel vedelevat p.... kohe pealt lasta