Kevad on saabunud!

See on kommuuni see osa, kus saab motovaba juttu ajada.

Moderaator: Moded

Luik

Lugemata postitus Postitas Luik »

Mulle tuli eile tartu mnt`l üks DR vastu enne ardut suunaga tartusse (tema). Kahjuks nägi tuttav tallinnas ka esimest laksu juba - siis eile, u 1300, janseni kauplusest tiba linna poole (polo ja keegi matkarattaga). Rattur ja ratas olid terved paistnud (rattur toimetas ratta ümber). Niie et kiirendage PEAGA kevadekuulutajad!!!

Tervitades
Kasutaja avatar

Medic

Lugemata postitus Postitas Medic »

Ajasin kah täna enda kaherattalise kevade puhul soojast välja & tegin pisikese ringikese. Oioi kui hästi võtab kummi ringi nii piduri kui gaasiga märjal asfaldil. Ehmatas ära isegi natuke sest alustan enda esimest hooaega tegelikult. Sõidke ikka ettevaadlikult tõesti.

Medic
Life is a fatal condition.

janis
Tsikkel: Kawasaki GTR1000
Tänatud: 6 korda

Lugemata postitus Postitas janis »

Regula kirjutas:
Kui sellised ilmad jätkuvad, siis mis te arvate millal Tsiklikoolid oma lubade tegemisi võivad alustada? Üks kool küll ütles et kui veab siis aprilli keskel aga no kurat, kui nii head ilmad on mida ma ikka nii kaua passin, et teist keegi ei tea millal võidakse hakata Umbes tegema see aasta?
Ma teen Motokarus autolube ja küsisin huvi pärast õpetajalt ja ta ütles et arvatavasti märtsi lõpp hakkab esimene kursus pihta.

:mart:
Tsikkel: XL1000V

Lugemata postitus Postitas :mart: »

Luik kirjutas:
Mulle tuli eile tartu mnt`l üks DR vastu enne ardut suunaga tartusse (tema). Kahjuks nägi tuttav tallinnas ka esimest laksu juba - siis eile, u 1300, janseni kauplusest tiba linna poole (polo ja keegi matkarattaga). Rattur ja ratas olid terved paistnud (rattur toimetas ratta ümber). Niie et kiirendage PEAGA kevadekuulutajad!!!

Tervitades
See seal olingi ilmselt mina, kukkumisega suutsin ise hakkama saada (uus ratas ja suht algaja ka, ei uskunud et nii kergelt nina õhku tõstab), Polo mees jäi seisma ja pakkus abi Suured tänud talle. Aga jah süüdi oli enda kogenematus :oops: . AGA KORRALIK RIIETUS SELGA KUI SÕIDATE, muidu oleks mul ka ilmselt õnnetumalt läinud. Praegu tulemuseks kipsis jalg ja kulunud püksitagumik ja pisiasjad rattal. Polegi varem kukkunud korralikult ja loodan et rohkem ei kuku ka :lol:

janis

Mehed kas te eile õhtu aknast välja vaatasaite :shock: Lund tuli ikka meeldivalt siin Tallinnas aga õnneks oli hommikuks enamus sellest ära sulanud mis öösel maha tuli :)

Breet

Lugemata postitus Postitas Breet »

tervist,

kas keegi oskab öelda, mis hetkel linnas teed teevad? ma aknast näen, et kruusatee on märg ja selle lumejamaga koos veel, aga linnas, mis toimub? siis tean kas tasub täna lootust hellitada või ei:)

janis

teed on märjad aga puhtad, ma elan sõpruse puiestee ääres.

Breet

Lugemata postitus Postitas Breet »

siis peab paar tundi veel ootama, ehk kuivatab ära selle ajaga:S

Alwayslate
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Alwayslate »

Vaatan aknast välja ja tee mu maja ees on kuiv.Asukoht merivälja.Homme kindlustust tegema :D

plin500

Lugemata postitus Postitas plin500 »

Alwayslate kirjutas:
...Homme kindlustust tegema :D
sama siin :D sai ka täna väike ring tehtud, ootused kõrgel :twisted:
Kasutaja avatar

Symster
Tsikkel: üks liiga vähe

Lugemata postitus Postitas Symster »

nägin siis ise kah nüüd esimesed kevadekuulutajad ära. Seepuhku olid kuulutajateks mingi cruiser ja vanemat sorti must kawasaki
NSR125R,RMZ250,RMZ450,LTR450,XV535,CBR600RR,GSXR600,650ieGARDA,650ie
Kasutaja avatar

urmas

Lugemata postitus Postitas urmas »

Täna Tallinna sõites oli Bombardier see(kui ma nüüd muidugi ei eksi) kes mu südame oma neoon R1ga kiiremini põksuma pani...krt tuju läks kohe heaks :lol:
Drive with your brain, not with your balls.

tasujatom

Lugemata postitus Postitas tasujatom »

oi kurat kus hing kisub juba välja. Aga tänavad siin tartus veel märjad ja natuke lundki ääres veel. Aga täna tööl olles nägin esimest kevadekuulutajat ka mööda turu tänavat kiirendamas. Selline tunne et sügelised oleks :D mõnes mõttes hea et ratas kaugel talvitumas veel, uuele värvile ei tahaks seda teel vedelevat p.... kohe pealt lasta :)
Kasutaja avatar

kaska
Tsikkel: 900 Hornet / 650 Scrambler
Tänatud: 1 kord

Lugemata postitus Postitas kaska »

ring tehtud.

Narva mnt 100 - 130 km oli kuiv ja puhas, lausa lust sõitta :)
Kasutaja avatar

Piipz
Soe ja sõbralik
Tsikkel: Suzuki DL 1050 DE (2023)
Tänanud: 145 korda
Tänatud: 381 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Piipz »

thats it :twisted:
Suletud

Mine “Vaba teema”