Grupisõit


saarlane
Postitusi: 213
Liitunud: 08 Dets 2003, 18:24
Tänatud: 30 korda

Lugemata postitus Postitas saarlane »

Tervitus!

Kirjutaks kah möne rea, polegi ammu midagi paprile(ekraanile) pand. :)

Söit kolonnis:
1. Malelauas söit nii, et sa näed tagasöitjat oma peeglist ja esisöitja nägu tema peeglist, minu arust mugavaim variant.
2. Pikivahe, on küll eelmise versiooni järgi söites suht lühike aga norm kiiruse juures täiesti piisav kui ka jälgida mis hulkmaad eespool toimub.
3. MITTE KUNAGI ära söida teise körval, kasuta vastassuunda vöi teist rada möödumiseks, kunagi ei tea mil august vaja eessöitjal ümber pöigata.
4. Vähem kogenud söitjad söitku kas eesotsas vöi täitsa löpus pika pikivahega, sama kehtib ka kahekesi söitjate kohta ja uute kohta kes samas seltskonnas ei ole enne söitnud. Lisada vöiks ka ilmselgelt kehvemate piduritega söidukid (on ju ilmselge, et R1 ntx saab pidama suht kiiremini kui ntx. Jawa).
5. Tempot teeb ühtlast kiirust suuta hoidev, liikluseeskirju tundev, kogemustega ja ka teed,kuhu minna vaja, tundev juht.

Lisaks veel siukse väikese asja, enne söitma alustamist alati üle kontrollida et kiivririhm on kinni jne, et kolonn asjata iga möne km tagant ei teeks peatust, tankimised samamoodi. Liikumine on ühtlasem, kiirem ja ei ole seda mötetut passimist.

Palju selles jutus on korduv ja vana tarkus, a mitte kunagi ei ole seda liiast lugeda, lihtsalt valus on vaadata nöelumist ja kiirendamist (milles ka allakirjutanu kahjuks end süüdi peab tunnistama), liiga sabas söitmist, jnejne.

Kui kolonni tempo ei meeldi saab ju kokku leppida mingi järgmise peatuspunkti ja uue grupi teha, ei ole vaja ju punnitada nii et veri suust väljas.

Söidu juures on palju jälgida, kuid seda suurem on see feeling mönusast cruisimisest kui köik sujub nagu mesilassülemis (kellegei eelköneleja hea väljend).

Lugupidamisega, Teie saarlane


Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Mootorratta load, liiklus, motokoolitus ja sõit”