Väljavõtteid tsiklimehe päevikust...

cobra

Lugemata postitus Postitas cobra »

Sõites mööda Vana-Pärnu mnt. mööda hiiu poole-raudteeülesõidukohas-seal oli paar tundi tagasi tekkinud järveke ja mina olles keset seda järve -üritasin siis kinni lüüa visiiri aga käsi libises ja visiir jäi samasse samasse asendisse.Kõikke seda sellepärast et samas lombis oli minuga selline suuremat sortti vastutulev maastur ja mina olin seejärel nagu peadpidi akvaariumis.
Märja muru peal külili käind ja tagaistuja jalaraua ning maapinna vahel lõksus olnud.Sõber õnneks päästis.
Hiiumaalt tulles praamijärjekorras seistes-ulatasin piletivennale pileti ja peale seda sööstsin laeva poole.Eelnevalt olin pannud kiivri peegli otsa seisma- kus ta minu liikumise peale plehku pani siis sealt minu jalale maandus,millega ma muidugi hoogu juurde andsin ja siis võttis rõõmsalt veeredes suuna mere poole.Minu õnn, et ma ma ta pool meetrit enne kaist allasadamist kätte sain.
tartu mnt.-el vasaku käega parema käe kinnast kohendanud ja alles 15 min hiljem aru saanud mis oli minu peatumise põhjuseks.Tegemist oli 2005 aasta oktoobriga ja väljas 0 kraadi .tabasin vasaku käega loomulikult stopp lülitit.Kütus oli reservis ja pidasin põhjuseks seda,et oli enneaegselt otsa saanud.
Kunagi jawat käivitades ja seejärel liikuma hakates avastanud ennast põrnitsemas esikummi.Põhjuseks varajane süüde ja mootori valetpidi käimine.
Olen näinud unistavat sõpra tsikliga- kes imetledes eesolevat kroomi-tahavatepeeglist, kuidas ta selle asemel ,et sõitta vasakule üritas minna otse ja minust vasakult poolt. Mõlemad jäime imekombel püsti aga kannatada sai minu tagaistuva naisukese jalg ja sõbra piduriheebel mis ilmselt vastu seda jalga purunes.Seda sinikat sain näha ikka nädalaid.

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Ajaviiteks...”