Yamaha Tenere → Yamaha Ténéré värske omanik:D
-
- Tsikkel: GasGas EC300
- Tänanud: 13 korda
- Tänatud: 7 korda
- Kontakt:
Yamaha Ténéré värske omanik:D
Tänasest olen siis ka Tenere uhke omanik.
Reaalset läbisõitu tiba alla 40k, mootor töötab igati ilusti. Laseri ProDuro sportsumm, db killer ilusti sees ja minust ta ka sinna sisse jääb, praegune hääl on väga bro, ilus madal pops.
Esimese asjana üllatas see ratas oma ärksusega
Esimsese-teise käiguga no problem tagarattasse ainult gaasiga. Pole varem ühegi singliga sõitnud, eks selle pärast ta nii ole...
Ma ei ole mingi kilovati haige aga natuke mõtlesma võttis küll see 35 kW, et kas väheks ei jää... Pärast esimest ringi sain aru aga, et kW ei näita midagi, PÖÖRDEMOMENT aga kõike
Pm tühikäigult on kogu vedu taga ja on ühtlaselt kuni piirajani. Käigud on muidugi lühikesed, nii et peab hoolega neid vahetama.
Selle rattaga sõitmist võiksin iseloomustada, et olen justkui kohtunud hea vana sõbraga, keda pole ammu näinud aga keda tahad väga näha:)
Isegi sügisel küntud põllu ületamine ei olnud mingi vaev
Samuti rööpas kruusateed, augud või krt teab mis:) Aga kõikse paremini tunneb Ténéré end ikkagi kiirel kruusateel:)
Lummab mind selle ratta mootori osa: viis klappi silindril, kuivkarter.
Aga nüüd ma lähen veidi "liigutama"
Reaalset läbisõitu tiba alla 40k, mootor töötab igati ilusti. Laseri ProDuro sportsumm, db killer ilusti sees ja minust ta ka sinna sisse jääb, praegune hääl on väga bro, ilus madal pops.
Esimese asjana üllatas see ratas oma ärksusega

Selle rattaga sõitmist võiksin iseloomustada, et olen justkui kohtunud hea vana sõbraga, keda pole ammu näinud aga keda tahad väga näha:)
Isegi sügisel küntud põllu ületamine ei olnud mingi vaev

Lummab mind selle ratta mootori osa: viis klappi silindril, kuivkarter.
Aga nüüd ma lähen veidi "liigutama"

Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.