Liiklusönnetus Tabasalus!

Kõik mis on seotud rolleritega

Moderaator: Moded

Teema algataja
K-1

Liiklusönnetus Tabasalus!

Lugemata postitus Postitas K-1 »

No tere, osad teist on juba ehk kuulnud.. Täna kella 19 ajal teatati liiklusõnnetusest Rannamõisa tee 28. kilomeetril, kus kokku põrkasid kaubik ja roller.

Kohapeal oli kommentaariks see, et juht(13) on kriitilises seisundis ja tagaistuja(16) arvatavasti enam omal jalal käia ei saa.

http://www.epl.ee/uudised/380327

http://rolleriklubi.pri.ee/foorum/viewt ... 57&start=0

Mingid kehvad pildid ka:

Pilt

Pilt

Pilt

Pilt

Pilt

Pilt

Pilt

Palju veel selliseid matse peab tulema teema..

Teema algataja
react

Lugemata postitus Postitas react »

Siit siis vanasõna " Aeglaselt sõuad , kaugele jõuad "

Inimesed , lapsed , saage aru , et roller pole lennuk , kui tahad kiiresti sõita , siis mine lennuväljale ja sõida nii kiiresti kui tahad ning sõita tuleb alati targalt!

Tegelikult ma pole nii kuri ning mul on kahju kutist , loodetavasti saab ta terveks .
Kasutaja avatar

yeekim
Toetajaliige
Tsikkel: XV1900
Tänanud: 694 korda
Tänatud: 455 korda

Lugemata postitus Postitas yeekim »

Kahju igaljuhul!
Aga rollerijuhtimisega saab seaduslikult tegeleda alates 14 eluaastast. Siit ka probleem.
Saadetud kettaga lauatelefonist!

Teema algataja
Style.

Lugemata postitus Postitas Style. »

Kui vaadata Rolleriklubi.pri.ee lehelt tema ankeeti, siis pilt tundub selline, et tal on palju raha ja samas tegeleb ka ise. Rahaga saab ju sportsummi alla ja siis tunduvad kõik kiirused ilmatud!

Teema algataja
K-ToM

Lugemata postitus Postitas K-ToM »

kahju on küll jah. rollerimeeste maine väheneb ju.

aga see on natuke ikka jama, et 13 aastane ÜLDSE sõidab, nagu näha oli tal sumps all juba, ja piirajad ka maas... kuidas vanemad üldse lubavad sellist asja?

Teema algataja
t6nis

Lugemata postitus Postitas t6nis »

Tõestipahalugu!

emm mitte et ma enne oleksin teabmis hulljulge olnud aga ikka võtab automaatselt sõidustiili nagu valvsamaks.

igatahes, see tüüp on tõenäoliselt mu tuttav, käib samas koolis paraleelis. tuntud suure rollerivennana(tõestus: ta hüüdnimi on Aerox)
Kasutaja avatar

Enemy Territory [ COD ]

Lugemata postitus Postitas Enemy Territory [ COD ] »

Haige värk kui mingi 13 aastane väike poiss istub pulti kellel isegi jalad ei ulatu maha korralikult ja veel piirajad ka maas ning sportsumps :shock: elab ta üksi või on tal ikka vanemad ? Kahju Loodame et kõik saab korda
S¤Ã¤Ã¤S¤E

Teema algataja
splx

Lugemata postitus Postitas splx »

Algava rollerihooajaga kaasneb nagu alati ka õnnetusi.

Arvatavasti roller ei liigu tükk aega enam.
Hea kui sõitjad isegi normaalset elu elada saavad.
Mitte paha pärast ei räägi nii vaid, järjest rohkem hakkab sõitma
Alaealisi , ilma lubadeta.
Ega ei saa öelda et ise ei oleks 13 aastaselt sõitnud aga noh... :twisted:

Tunnen ikka mõlemale kaasa...samuti rollerile

Teema algataja
Ra17

Lugemata postitus Postitas Ra17 »

krt kui vastavat vanust pole siis mai tea pole vaja sellise asja selga ronida eriti !

mai tea vanemad nagu üldse ei ole asjaga kursis mis nõuded on enne kui rolleri selga ronitakse !

lapsevanemad võiksid internetti aktiivsemalt kasutada ja uurida enne kui selline sõiduk koju osta !

Teema algataja
Reimpz

Lugemata postitus Postitas Reimpz »

Väga kahju kuulda, loodan et juhid paranevad, aga lil OT. See et rolletit juhtida võib alles 14 eluaastast, aga õelge mis vahet seal on ? Kui oled algkoolis ratturiload ära teinud, siis saad 14 ja lähed ARK-i teed argi platsipeal väikse ringi näitad kätega pööramisel suunda ja ongi sul load käes, ilma et sa saaks minget sõiduoskust või mis iganes.ega 13 või 14 vahet pole.

Teema algataja
sander.

Lugemata postitus Postitas sander. »

ta on jah 13 aastane, kuid on tegelikult suhteliselt mõistlik, imelik et ta midagi sellsit tegi, ma üldse ei imestaks kui tal paar promilli keres oli.
Ja jah tal on vanemad !!

Teema algataja
J00N@$14

Lugemata postitus Postitas J00N@$14 »

mida vanemad ikka uurivad. kui nad ostavad rolleri, siis las ostavad. tegelt see õnnetus võib juhtuda kellega tahes. võid isegi koduhoovis surma saada. peaks näitama neile, kihutajatele, millised on õnnetuste tagajärjed. minule on see mõjunud. kuskilt netist vaatasin, et päris paljud on lõpetanud ratastooli või hauas.
Kasutaja avatar

deadend
Tsikkel: Yamaha
Tänanud: 6 korda

Lugemata postitus Postitas deadend »

Reimpz kirjutas:
See et rolletit juhtida võib alles 14 eluaastast, aga õelge mis vahet seal on ? Kui oled algkoolis ratturiload ära teinud, siis saad 14 ja lähed ARK-i teed argi platsipeal väikse ringi näitad kätega pööramisel suunda ja ongi sul load käes, ilma et sa saaks minget sõiduoskust või mis iganes.ega 13 või 14 vahet pole.
t*** jälle üks tark vahet-pole klemm kes arvatavasti vigasena lõpetab :evil: ON KÜLL VAHET... kui sul on mopeedi või ratturi load tähendab, et sul on tähtsamad LE punktid selged ja vanuses 14 on enamusel niipalju mõistust, et õpitu järgi käituda. enamus liiklus õnnetusi on põhjustatud joobes juhtide ja kogemuse ning lubadeta juhtide poolt, eks nad ka mõtlevad, et vahet pole, et mul lube pole, ega load ei sõida... vahet pole, et ennem 4 õlut jõin, sõita ju suudan küll...

tagajärgedest kuuleb iga nädal uudistes
Kasutaja avatar

Timmo

Lugemata postitus Postitas Timmo »

Tal pidi olema 1 jalaluu ja jääb elama.Sadula all pidavat tal mingid joogid ka olema, kui ta mäsa pani.
Pilt
Pilt

Teema algataja
Paranoid

Lugemata postitus Postitas Paranoid »

Teate idioot on endale,kui ka teistele ohtlik ka JALA!
Kasutaja avatar

Martin.

Lugemata postitus Postitas Martin. »

Kahju jah.
Kuid see jutt et 13 ja lube pole.. mina arvan et paljud kellel ka need load on(mida pole üldse raske teha) ,sõidavad ikka samamoodi . Vahet seal pole kas tal on load või mitte, kui poiss sõitis enne nii , siis need load tema sõidustiili ei muuda.
Muidugi ei ole heakskiidetav lubadeta sõitmine.
Kurvis näeme . kahepoolene
Kasutaja avatar

Kri$o$
Tsikkel: rod ja pooleli xs
Tänatud: 1 kord

Lugemata postitus Postitas Kri$o$ »

vahe on suur, on sul load või mitte. ma ei vaidle, et mõni lubadeta 13 aastane oskab sõita tunduvalt paremini kui mõni 18 aastane lubadega, kuid point on hoopis muus. nimelt see lubadega teab kuidas liikluses sõita ja mida teistelt liiklejatelt oodata, samas see 13 aastane lubadeta sõiduvirtuoos ei jaga liiklusest mingit matsuja õnnetused kiirelt tulema.
Sex is like a card game, if you don't have a good partner, then you better have a good hand ...
I don't give a shit, I don't take any shit, I'm not in the shit busines!

stop
Tsikkel: Aprilia
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas stop »

Tagant järgi pole mõtet enam sõimata!
Juhtus õnnetus ja seda enam ära hoida ei saa! Omad vitsad peksavad..
Kahju hakkab tagaistujast kes polnud millegis süüdi ja nüüd tal minek ratastooli??
Jama... Ehk hakkavad vanemad mõtlema ka veidike ennem kui annavad ilged püssid oma võsukestele sõita!
Lisaks veel seda, et politsei otsib pealtnägijaid!!!
http://www.delfi.ee/news/paevauudised/1 ... d=15478302

Teema algataja
sander.

Kurat see poiss on piisavalt kogenud et linnas sõita, ega see ainult tema süü ei olnud ! Kaubik sooritas seal temast möödasõitu mida ei tohi teha, nii et jah

asdf123

Lugemata postitus Postitas asdf123 »

Mis kuradi möödasõitu ta sooritas, Daniel oli tee ääres nägi sõpra Tabasalu poolt linna poole sõitmas ja hakkas tagasipööret tegema... Jäigi siis kaubikule ette.. See nüüd küll kaubikujuhi süü pole, et poiss peeglitesse ei vaata.
CPI Arn 125cc -> GasGas SM 125cc -> GasGas SM 450cc :)

Teema algataja
sander.

Mai tea Danieli isa rääkis :D imelik tõesti...

raitonrait2

.

Lugemata postitus Postitas raitonrait2 »

??
KOndimootor

Teema algataja
sander.

Re: .

raitonrait2 kirjutas:
??
Selle poisi isa rääkis, et kaubik hakaks temast mööda sõitma sellel momendil...

Teema algataja
V1asa7

Lugemata postitus Postitas V1asa7 »

deadend kirjutas:
Reimpz kirjutas:
See et rolletit juhtida võib alles 14 eluaastast, aga õelge mis vahet seal on ? Kui oled algkoolis ratturiload ära teinud, siis saad 14 ja lähed ARK-i teed argi platsipeal väikse ringi näitad kätega pööramisel suunda ja ongi sul load käes, ilma et sa saaks minget sõiduoskust või mis iganes.ega 13 või 14 vahet pole.
t*** jälle üks tark vahet-pole klemm kes arvatavasti vigasena lõpetab :evil: ON KÜLL VAHET... kui sul on mopeedi või ratturi load tähendab, et sul on tähtsamad LE punktid selged ja vanuses 14 on enamusel niipalju mõistust, et õpitu järgi käituda. enamus liiklus õnnetusi on põhjustatud joobes juhtide ja kogemuse ning lubadeta juhtide poolt, eks nad ka mõtlevad, et vahet pole, et mul lube pole, ega load ei sõida... vahet pole, et ennem 4 õlut jõin, sõita ju suudan küll...

tagajärgedest kuuleb iga nädal uudistes
No t*** on ikka vahe küll.Endal oli samamoodi kui olin 13 ja sain rolleri,siis esimese asjana käskisid mul ema ja isa LE selgeks õppida ja kusjuures lugesin ise huviga,sest ennem ema ja isa mind liiklusesse ei lubanud,kuigi tegelikult olid mul jalgratta load olemas ja LE enam vähem peas.Aga peagi möödus aasta,kus mul polnud ühtegi kukkumist ning otsustasin mopeedijuhiload ära teha ainuke,mis ma nendest juhiloa tegemistest sain oli JUHILOAD ,mis mul olid vaid politseile ette näitamiseks,et mitte rahakotti kergendada.Ning lubade tegemisel LE lugemisest mul kasu polnud,sest see oli mul väga hästi peas.Niiet vahet ei näe kas oled 13 ja ilma lubadeta või 14 ja lubadega ainuke,mis siin rolli mängivad on LE ja enda oma mõistus.Kui oled alkojoobes ega siis oled tõesti äksi rohkem täis ja ei tea mida teed.Niiet LOAD ei mängi erilist rolli selles teemas,kui tead LE-d.Ja üks soovitus deadend ,mölise vähem,sest see hakkab juba närvidele käima :wink: Poistest on küll kahju,niiet kiiret paranemist teile :wink:
Kasutaja avatar

Primo
Tsikkel: KTM 640 Adventure R '00
Tänanud: 1 kord
Tänatud: 1 kord

Lugemata postitus Postitas Primo »

Nii, nüüd on kõik...See teema läheb lukku ja kui kellegil on MIDAGI tarka ja ASJALIKKU lisada, siis saadab ES'i mõnele modele.See jama siin aga - isa/sõber/vennaõetütreonupojalellepoeg-rääkis jutud - lõpevad nüüd ja kohe.
Challenge the Adventure.Ride The World
Suletud

Mine “Rollerid”