Kevadine äratus rollerile
Moderaator: Moded
Kevadine äratus rollerile
Sirvisin vanemad teemad läbi ja justkui ei leidnud sellekohast.
Sügisesest "talveunne" panemisest oli küll juttu.
Ühes6naga, kuna roller seisis soojas(enam-vähem)-kuivas garaazhis, siis sühisel pesin teise ainult puhtaks, panin paagi bensiini täis ja kruvisin aku maha. Niipalju olen tähele pannud, et peale pikka seismist ei taha CVT alguses väga "võtta".
Nüüd on maale sõit ees, mida peaks tsekkima-kontrollima, enne kui nuppu anda?
Kymco enda manuaal, ega remondimanuaal mingit teavet "mida teha kui on kaua seisnud" ei sisalda.
A.
Sügisesest "talveunne" panemisest oli küll juttu.
Ühes6naga, kuna roller seisis soojas(enam-vähem)-kuivas garaazhis, siis sühisel pesin teise ainult puhtaks, panin paagi bensiini täis ja kruvisin aku maha. Niipalju olen tähele pannud, et peale pikka seismist ei taha CVT alguses väga "võtta".
Nüüd on maale sõit ees, mida peaks tsekkima-kontrollima, enne kui nuppu anda?
Kymco enda manuaal, ega remondimanuaal mingit teavet "mida teha kui on kaua seisnud" ei sisalda.
A.
1.Kui bensiin kauemat aega sees seisnud,siis vana bensiin välja ja uus puhas bensiin sisse.
2.Aku täis laadida
3.Kindluse mõttes võib ka õli ära vahetada
4.Proovida käivitada,Kickstarteriga
5.Kui ei käivitu,üle kontrollida säde,bensiinifilter,karburaator jne.
6.Vajadusel proovida topkat(küünal välja ja süstlaga küünlaaugust bensiini natuke sisse panna,ja siis proovida käivitada)

2.Aku täis laadida
3.Kindluse mõttes võib ka õli ära vahetada
4.Proovida käivitada,Kickstarteriga
5.Kui ei käivitu,üle kontrollida säde,bensiinifilter,karburaator jne.
6.Vajadusel proovida topkat(küünal välja ja süstlaga küünlaaugust bensiini natuke sisse panna,ja siis proovida käivitada)
Viimati muutis Heikster, 04 Apr 2007, 15:36, muudetud 1 kord kokku.
-
davidsoniharald
- Tsikkel: GasGas EC300
- Tänanud: 13 korda
- Tänatud: 7 korda
- Kontakt:
Ei ole ju teab mis raske ettevõtmine pärast pikka seismist karburaator ära puhastada...
Enda kogemustest võin öelda, et sealt võib mida imet iganes leida!!! JA siis mõeldakse, et mis viga, kui ei sõida korralikult või ei käivitu korralikult...
Topkat pole ma elus ühelegi oma sõidukile pidanud tegema.
Kui asjad korras (küünal, karpa puhas jne) siis käivitub iga mootor loomulikul teel.
Enda kogemustest võin öelda, et sealt võib mida imet iganes leida!!! JA siis mõeldakse, et mis viga, kui ei sõida korralikult või ei käivitu korralikult...
Topkat pole ma elus ühelegi oma sõidukile pidanud tegema.
Kui asjad korras (küünal, karpa puhas jne) siis käivitub iga mootor loomulikul teel.
Üks esimestest asjadest märkimata jäänud. Enne käivitamist peaks karbussi bentsu täislaskma. Selleks tuleb vaakumkraanist sisselaskekollektori külge minev voolik lahti ühendada ja sellest imeda (osadel masinatel on vaakumi tekitamiseks vastav vigur kaasas). See toiming aitab starteri ja aku tervist hoida.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.