Speedfight jääb sõites seisma.

Kasutaja avatar

Teema algataja
nael

Lugemata postitus Postitas nael »

Okei siis veepumba välistame eksju, elektriga võib küll midagi olla, sest see elektrisüsteem eriti ei tööta, tuled ei tööta/starterist ei lähe jne. Mingit jõu/kiiruse langust küll nüüd ei olnud, väidetavalt oli kolb ka suvelõpus või süguisel vahetatud, rääkis mulle eelmine omanik, eelise aasta lõpus sai roller ostetud ja väga vähe sõidetud, sest polnud enamvähem kuskil sõita talvel, siis mootor sõitis ja töötas, külmaga natukene jukerdas, aga töötas. Hetkel ka kui masin käib siis mootor töötab korralikult, aga äkki tõnks ja seisab. Niisama ka ei tahaks silindrit nüüd maha võtta, kompressioon ju ka langeb sellega ja erilist mingit mõtet ka ei näe? Ise arvan et ta kuumeneb kuidagi üle ja siis tõks seisab, aga samas see vist eriti loogiline ei ole. Iga kord on ta nii teinud pärast mingeid väiksemaid tiire, olen maanteele läinud ja täisgaasiga natukene sõitnud ja tõnks seisab, äkki on veel ideid.
Enamvähem uus küünal on olemas, eks ma proovin tollega, aga seda elektriasja eriti ei jaga, hetkel osad pistikud lahtiselt ka, kuna pooli asju pole küljes veel.

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Rollerid”