küsimus modedele

Kõik mis on seotud rolleritega

Moderaator: Moded

Teema algataja
kr1st2an

küsimus modedele

Lugemata postitus Postitas kr1st2an »

Miks kaovad pidevalt foorumist minu postitused?
Kasutaja avatar

Timmo

Lugemata postitus Postitas Timmo »

Ju on nad siis mõtetud. Nagu seegi siin , aga. Ma kasutasin ilusasti otsingut , midagi ei leidnud , tegin uue teema. Kõik oli minuarust nagu vaja , aga ikkagi see teema kadund?
Pilt
Pilt
Kasutaja avatar

Kirs
Tsikkel: BMW
Tänanud: 6 korda
Tänatud: 23 korda

Lugemata postitus Postitas Kirs »

Reeglina kaovad mittemidagi ütleva pealkirjaga seosetud ja kirjavigadest kubisevad postitused.
http://biker.ee/phpbb/viewtopic.php?t=591
Kasutaja avatar

oldmoped
Tsikkel: Misasi see veel on?
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas oldmoped »

Mina kustutan alati kõik teemad mida näen(aga need kõik ka valimatult, sisusse sisse vaatmata ja posti autori isikut meelde jämata) kui pealkirjaks on "abi vaja", "küsimus" "kiire", "tuuning" jne - kui pealkirjast ei ole aru saada, millest teema on.

Lisaks tõmman vee peale ka paljudele igapäev tekkivatele piirajate eemaldamisteemadele (eriti kui on tegu küsija esimese postitusega peale liitumist), kuna need on kõik siin juba sadu kordi läbi nämmutatud, ja näitab, et inimene lihtsalt ei ole viitisinud süveneda ennem toimunusse vaid "tuleb uksest sisse" ja kukub kohe lahmima.

Muid teemade kadumisi mina oma süüks ei võta.
Kasutaja avatar

Timmo

Lugemata postitus Postitas Timmo »

Kirjavigasi mul ei olnud. Pealkiri oli Elektriline toores ja küsimused olid , et kust seda saada , kas need on universaalsed.Lisaks küsisin veel linke kui keegi midagi leiab.
Pilt
Pilt
Kasutaja avatar

oldmoped
Tsikkel: Misasi see veel on?
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas oldmoped »

Nägin umbes tunnike tagasi su teemat... oli täiesti olemas ja mina teda tapnud ei ole.
Kasutaja avatar

Garol
Tsikkel: Pole
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Garol »

Algus panin minagi veidi puusse teemade postitamisega. Lugesin reeglid läbi ja teen teema nimed umbes niimodi: [Vajan abi mootori kokkupanemisega (Aprilia Sonic)] <--- Sellist postitust pole ma teinud aga niimodi näeb välja. Algus küsimus ja sulgudes masin ja siis see pisike kiri seal all on lihtsalt täpsustus teemale :wink:
Väikesed jalad >> Suured jalad >> Jalgratas >> Chopper 80cc >> Roller 50cc >> Suured jalad
Anomaalne Bensiiniraiskaja
Kasutaja avatar

sepp
Tsikkel: r6, cbr,Buell, Night rod,Gessu
Tänanud: 162 korda
Tänatud: 89 korda

Lugemata postitus Postitas sepp »

holma kirjutas:
Reeglina kaovad mittemidagi ütleva pealkirjaga seosetud ja kirjavigadest kubisevad postitused.
http://biker.ee/phpbb/viewtopic.php?t=591
no ma ei tea.. kirjavead ja siis vaja kustutada??? siin käib ka venelasi,kes yritavad kirjutada meie keeles.respect neile!
vigade pärast pole vast kyll vaja kustutada:)
Kasutaja avatar

Kirs
Tsikkel: BMW
Tänanud: 6 korda
Tänatud: 23 korda

Lugemata postitus Postitas Kirs »

sepp kirjutas:
no ma ei tea.. kirjavead ja siis vaja kustutada??? siin käib ka venelasi,kes yritavad kirjutada meie keeles.respect neile!
vigade pärast pole vast kyll vaja kustutada:)
Nii nugade peal see asi nüüd ka ei ole :) Sellest kirjakeelest saab tavaliselt kohe aru, kui tegemist mitteestlasega ja loomulikult neid ei kustuta.
Vasta

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Rollerid”