küsimus modedele
Moderaator: Moded
-
Teema algataja
-
- Tsikkel: BMW
- Tänanud: 6 korda
- Tänatud: 23 korda
Reeglina kaovad mittemidagi ütleva pealkirjaga seosetud ja kirjavigadest kubisevad postitused.
http://biker.ee/phpbb/viewtopic.php?t=591
-
- Tsikkel: Misasi see veel on?
- Kontakt:
Mina kustutan alati kõik teemad mida näen(aga need kõik ka valimatult, sisusse sisse vaatmata ja posti autori isikut meelde jämata) kui pealkirjaks on "abi vaja", "küsimus" "kiire", "tuuning" jne - kui pealkirjast ei ole aru saada, millest teema on.
Lisaks tõmman vee peale ka paljudele igapäev tekkivatele piirajate eemaldamisteemadele (eriti kui on tegu küsija esimese postitusega peale liitumist), kuna need on kõik siin juba sadu kordi läbi nämmutatud, ja näitab, et inimene lihtsalt ei ole viitisinud süveneda ennem toimunusse vaid "tuleb uksest sisse" ja kukub kohe lahmima.
Muid teemade kadumisi mina oma süüks ei võta.
Lisaks tõmman vee peale ka paljudele igapäev tekkivatele piirajate eemaldamisteemadele (eriti kui on tegu küsija esimese postitusega peale liitumist), kuna need on kõik siin juba sadu kordi läbi nämmutatud, ja näitab, et inimene lihtsalt ei ole viitisinud süveneda ennem toimunusse vaid "tuleb uksest sisse" ja kukub kohe lahmima.
Muid teemade kadumisi mina oma süüks ei võta.
Algus panin minagi veidi puusse teemade postitamisega. Lugesin reeglid läbi ja teen teema nimed umbes niimodi: [Vajan abi mootori kokkupanemisega (Aprilia Sonic)] <--- Sellist postitust pole ma teinud aga niimodi näeb välja. Algus küsimus ja sulgudes masin ja siis see pisike kiri seal all on lihtsalt täpsustus teemale 

Väikesed jalad >> Suured jalad >> Jalgratas >> Chopper 80cc >> Roller 50cc >> Suured jalad
Anomaalne Bensiiniraiskaja
Anomaalne Bensiiniraiskaja
-
- Tsikkel: r6, cbr,Buell, Night rod,Gessu
- Tänanud: 162 korda
- Tänatud: 89 korda
no ma ei tea.. kirjavead ja siis vaja kustutada??? siin käib ka venelasi,kes yritavad kirjutada meie keeles.respect neile!holma kirjutas:Reeglina kaovad mittemidagi ütleva pealkirjaga seosetud ja kirjavigadest kubisevad postitused.
vigade pärast pole vast kyll vaja kustutada:)
-
- Tsikkel: BMW
- Tänanud: 6 korda
- Tänatud: 23 korda
Nii nugade peal see asi nüüd ka ei olesepp kirjutas:no ma ei tea.. kirjavead ja siis vaja kustutada??? siin käib ka venelasi,kes yritavad kirjutada meie keeles.respect neile!
vigade pärast pole vast kyll vaja kustutada:)

Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.