ZUMO 550(Garmin) reviuu

Kasutaja avatar

puhh
Tsikkel: 90º V2
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas puhh »

Noh jah, Zümo eesti keel on isegi minusuguse düsgraafi jaoks paras valu, aga ehk on see seotud kuidagi sellega, et kiiver peas olles sa tõesti ka aru saaksid kuhu pead minema ja sellest ka see korduv kordamine.
Ma ei tea, kuidas sinul, Dillinger, oli selle Poola kaartiga, mu omal igatahes puudus kiirtee Poznani juures ja tahtis mind saata kõikjale mujale k.a esimesed ettejuhtuvad metsavaheteed :oops: :shock: .

Kaartide kohapealt veel - oma õnnetuseks olin unustanud ka nii-öelda sisselülitada Münchenis City Navigatori, mille tõttu esmalt suutsime seal ära eksida. Hommikul viga parandatud ja edasi.

Lisadest oli tal ka see piltide vaatamise võimalus, st tal SD kaarti pesa ja kellel fotokas selle kaartiga, siis väga lihtne torgata see sinna.
http://www.greenmoto.ee
If the MTS1200 engine is not enough for you then I dont know what else to say. Nothing combines the handling, power, versatility & comfort of MTS 1200ST.

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Sõidu- ja lisavarustus”