x-gear ketid

Kui mutrivõti peos püsib (või siis üldse ei püsi), kui vajad abi või nõu mootorratta remondil või soovid tehnika üle arutleda. Kui pluss ja miinus on lootusetult segi ja amprid ajavad volte taga.

Moderaator: Moded

Foorumi reeglid
Vältimaks asjatuid postitusi ja saamaks kiiremaid asjakohaseid vastuseid, peab teema sisaldama järnevaid detaile:
  1. Pealkirjas: Tsikli mark ja lühike vea kirjeldus (kui täpsemini ei ole võimalik siis näiteks: probleem mootoris, probleem piduritega jne)
  2. Sisus võimalikult täpne vea kirjeldus ja mootorratta mark ning väljalaskeaasta

NÄIDE: Honda Hornet, tühikäiguga probleem.

Valesti alustatud ning sisutühjade teemade puhul on moderaatoril õigus teema kustutada!

Teema algataja
uuggu

x-gear ketid

Lugemata postitus Postitas uuggu »

sai depoost ostatud x-gear keti-hammika komplekt 750 gixxerile. ekstra tugevdatud kett veel. olen sõitnud napilt yle 1000 km, ketti korralikult määrinud ja puhastanud.

raibe venib nagu minu arust liiga palju ja nyyd ajas miski punase tahma välja.

kas x-gear ongi sihuke kräpp või on see punane jura miski normaalne nähtus?

ja teadjamad rääkige yldse kettidest, mida sellele rattale ja mis hinnaga tasub osta, ratas pole ju teab mis ülivõimas...1000 kiltsa tundub jaburalt lühike eluiga ketile...
Kasutaja avatar

westel
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas westel »

1000 km läbisõitu uuele ketile on väga jama.
On see kett juba nii läbi, et tahaks vahetamist?
Ise ostsin oma gixerile RAMO`st eelmise aasta suvel keti koos hammakatega ja sõitnud selle ketiga juba ca 8000km. (pingutanud vaid korra)
Uus kett koos hammakatega oli umbes 3500 kr.

Teema algataja
uuggu

no mul oli ostes tsiklil juba kasutatud kett ja ma jahvatasin 10000 läbi enne kui ragisema hakkas...

oma_jope

Lugemata postitus Postitas oma_jope »

mis x-gear maksis?
Kronreif, Trunkenpolz ja Mattighofen ruulivad

Teema algataja
uuggu

miski 1600 kett, kui ma ei eksi...kysisin, et mis läheb gixxerile, ja et võiks tugevam miski olla. pakil ilusti kirjas, et tugevdatud, o rõngastega, 530 kett.
Vasta

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Mootorratta remont, tehnika, elekter ...”