Kuna tervis veel kõige parem pole, siis autoga ja tsikkel kärus. Stardin laupäeva hommikul Sauelt 8 ja 9 vahel. Kui keegi tahab pagasit kaasa anda, või niisama kõrtsi napsutama ja võistlusele kaasa elama tulla, siis mõned kohad pakkuda.
Kes tahab varustust mitte vedada tsikli peal, annab selle hommikul Toimi auto peale. (mingid vahetusriided, telgid jne).
Seega teeme väikese paranduse. 7.45 start Saue Olerexi tanklast (ringtee ääres Pärnu mnt läheduses), kus väisame Toimi ja sealt edasi tankodroomile, kust plaanime startida hiljemalt 8.00
aga milliseid punkte see asfaldi rada suurespiirdes läbib, kui seda kuidagi avalikustada saab millegil moel, või siis vähemalt umbkaudnegi distantsi pikkus.
teaks kas võileib ka kaasa võtta...
Kas keegi tore inimene ütleks mis mõõdus rajakaart on.
Üks vaks = kaks penikoormat
Ida-Virumaa – lähemal kui tundub, lahedam kui arvad!
Ducati Multistrada 1200S
Honda NC 750X DCT (müüdud, teenis mind truult täpselt 3 aastat ja 21000km)
Honda XRV 750 MooramaaPaar (müüdud, teenis mind truult 10 aastat ja 68000km)
Iga tsikli jaoks on oma tee!
Kes tahab varustust mitte vedada tsikli peal, annab selle hommikul Toimi auto peale. (mingid vahetusriided, telgid jne).
Seega teeme väikese paranduse. 7.45 start Saue Olerexi tanklast (ringtee ääres Pärnu mnt läheduses), kus väisame Toimi ja sealt edasi tankodroomile, kust plaanime startida hiljemalt 8.00
Mella (tel 5108458)
Ma siis tulen 8:00 -ks tellismaja juurde. Kohtume seal.
7.45 start Saue Olerexi tanklast (ringtee ääres Pärnu mnt läheduses), kus väisame Toimi ja sealt edasi tankodroomile, kust plaanime startida hiljemalt 8.00
Kuna paistab, et asfaldi-punti ei teki, siis sätiks koos teiega tulema. Kas suudan trassi läbida ja teiega sammu pidada, kui arvestada, et tagumiku all TDM tava-rehvidega ja endurokogemus null? Kruusa ei karda
7.45 start Saue Olerexi tanklast (ringtee ääres Pärnu mnt läheduses), kus väisame Toimi ja sealt edasi tankodroomile, kust plaanime startida hiljemalt 8.00
Kuna paistab, et asfaldi-punti ei teki, siis sätiks koos teiega tulema. Kas suudan trassi läbida ja teiega sammu pidada, kui arvestada, et tagumiku all TDM tava-rehvidega ja endurokogemus null? Kruusa ei karda
No ma arvan, et kui mees on kõva ja tahe suur, siis pead vastu .
Aga rajast, kus me sõitma hakkame, ei ole mul mitte halli aimugi.
Õhtu! Kaardikott A4 formaadis sobib küll aga muidu on jah kaardid väikse kiiksuga. Kes soovib teada kuskandis rajad kulgevad, peab mulle isiklikult pugema ja ikka korralikult
Üritus oli tase! Mets oli porine = Kõrtsmikumolu, kiidusõnad!
Memo: Järgmine kord tuleb kindlasti teine rehv taha panna. Sellisesse mutta ei minda 5mm mustriga
Kui sa ei higista, pole piisavalt kuum.
ON: Husqvarna TE 610IE
OLI: Honda XRV "Africa Twin", Husqvarna SM 570R
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.