UUDNE MOTOVÕISTLUS TALLINN OPEN SUPERMOTO
Ma saan kõigest aru, et ringiga tulejad tuleb mööda lasta aga ei tasu ju lõugama hakata noore poisi peale kellel niigi närvid läbi sõidust. Teiseks Edik hakkas sellise kohapeal mööda minema ja veel väljast poolt kust polnud üldse näha et keegi on taga, jah kui esimene juba ringiga mööda siis muidugi tuleb edapidi olla tähelepanelikum. See, et meie algajad oleme alles 1 sõidus sõitmas(mina) ja siis keegi tuleb ütlema, et kui tahad midagi enda õigustuseks öelda siis ei ole see koht sinu jaoks ja ära üldse sõida?! Sellise asja peale ei sa lihtsalt reageerimata jätta!!! Alustas ju kunagi temagi esimest kord ja oli algaja.WR kirjutas:Miks ajada nii lolli juttu siin sellest intsidendist...a la oma klass ja küürakat parandab ainult haud jne...kõik kes kohal nägid et rada oli nii kitsas et ka mees kes ringi peale on 7 sekundit kiirem ei leia seal väga möödumiskohta...sirgel oskab ju igaüks pilli lahti keerata aga kui kurvis ideaal trajektori laius on 50cm ja raja laius üldse kurvis on 2m siis mitte ei pressi kuskilt mööda...ega enne seda ei mõista kui ise kellegist vaja ringiga mööduda (sellega ei teki probleemi ei raplas ega mujal ringrajal vaid just sellisel ürituseks kohandatud rajal) aga ega mellal sellist probleemi ei teki nii et sealt poolt miskit targemat kuulata pole lootustki....mitte et ma õigustaks seda lõugamist mis seal toimus aga mingit ila ei ole mõtet kaa ajada...mäletan ise väga hästi kuidas algusaegadel jälgisin ka seljataga toimuvat just sellepärast et kui ringiga tuljad tulevad laseks nemad valutult mööda ja sõidaks oma sõitu edasi (ja seda ila et ei näinud ja ei pannud tähele ei ole mõtet ajada...seal muud ei olnudki kui tagasipöörded ja kus näha veel paremini et keegi kiire tagant tuleb kui mitte tagasipööretel?
PS. Ei tasuks ka unustada et kui esikoht on ringiga möödunud siis tulevad kohe kohe ka teine ja kolmas jne. koht
Võistlus ise oli minu meelest super...rada meeldis väga ja ka punt oli väga korralik kokku aetud nii et kannatas täitsa veereda seal...miinus mudugi raja laius millest ka see eilne probleem seal aga sellega miskit teha ei oleks olnud...ka esimene hüpe oleks võinud olla paar 5 meetrit pikem oleks vähe lõbusam olnud ja ehk poleks mul siis teine sõit kaa nii läinud nagu see läks
Kokkuvõttes 5 ++
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.