UUDNE MOTOVÕISTLUS TALLINN OPEN SUPERMOTO
Tegelt see sõnavahetus oli minu viga. Ei pannud tähele, et Ets oli miku kõrval, kui mikuga norisin, et Etsi kraavi ajas. Selle peale oli säraküünal.WR kirjutas:Vaevalt Ets KOHE karjuma tuli sinna...lõugamiseks läks siis kui "kõiketeadja" mella oma lolli juttu hakkas ajama ja karjus Ets ka mella mitte Miku peale (eemalt paistis nii...ise kohe seal kõrval ei olnud).kui ikka sõidad kohale kus saad ringiga siis tee kõik et lasta mööda kiiremad kellele tähtis iga punkt...vaevalt kedagi see tapab kui ta saab selle möödalaskmise tagajärjel ise 18 mitte 17 koha kuna koos ringiga möödamineja lasi kogemata ka oma konkurendi mööda...vähemalt mind ei ole see tapnud.
Aga mikk ei olnud selles intsidendis küll süüdi. Ja minuarust sõitis ta väga hästi.
Muide, jaht punktide peale ei käi mitte ainult esimese viie seas j aka teistele on iga punkt VÄGA oluline. Arvad, et ma olen väga lõbus, kui ringiga mahajääjad pool ringi liiklust takistavad ja konkurent tagant lähemale tuleb. Mul küll ei teki hetkekski mõtet, et nad peaksid KINDLASTI kaugele eemale trajektoorilt tämbama.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.