UUDNE MOTOVÕISTLUS TALLINN OPEN SUPERMOTO

Kasutaja avatar

KoVaL73
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas KoVaL73 »

Näed ma räägin??

Sa ei jäta oma Targutamist?

Olid seal kurvis möödasõitmise hetkel. Ja kas on see tõsi, et Ets talle just seal kurvis järgi jõudis, mitte aga stardisirgel??

Põhimõtteliselt sellest ohtlikust olukorrast, mille peale sina ütlesid, et ära rohkem peale võta. Tulin mina sinna samasse kurvi, mikk oli ees, hakkasin arvestama, et kui nüüd läheb mikk natuke väljapoole, libistan tast kõva slaidiga seestpoolt mööda, kui ei lähe, libistan ennast välja ja sõidan väljatulles kohe seest natuke naglamalt mööda, vb pean tema antud olukorras mururibale ajama. Juhtus aga see, et mikk märkas mind nii hilja, et ta läks just sis mind märganud kui ma olin vallinud varjandi väljastpoolt pidurdamiseks ja slaidisin tugevalt oma käikude ja tagapiduri tehnoloogiaga ning mikk lihtsalt kogemata keeras natuke peale mulle. Sitta kah ikka juhtub.

Aga mella tavaliselt põhjustavad kakluse just need tüübid, kes oma nina teiste asjadesse topivad. Ja Sinust oli kohe eriti mehelik peale oma nina teiste asjadesse toppimisest seda kõike pugejalikult Tiidule kaebama minna. MELLA ole hea, võta peale ja saa meheks üks kord.

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Üritused”