kust saada alumiinium võrku gondli jaoks?
Moderaator: Moded
-
yamu750
Teema algataja
kust saada alumiinium võrku gondli jaoks?
kasutasin otsingut aga ei leidnud inffi..
sai siis gondel kokku sulatatud jootekolviga, väga hästi jäi pidama (missiis et 6 eri jupist ), aga sellegipoolest tahaks seestpoolt peenikese alumiiniumvõrgu ka tugevduseks plastikusse sulatada.
Kustkohast saada sellist võrku?
aap ja siis 1 küssa veel:
et yamaha YZF750 -96a õlivahetus, kuidas? kas tal on kuskil punn vms kust näed kui norm täis saab vms? ja küljepeal on mingi pisike auk, millel klaas ees, mida sealt näeb?
ja kas keti õli tuleb eraldi panna kuskile?
sai siis gondel kokku sulatatud jootekolviga, väga hästi jäi pidama (missiis et 6 eri jupist ), aga sellegipoolest tahaks seestpoolt peenikese alumiiniumvõrgu ka tugevduseks plastikusse sulatada.
Kustkohast saada sellist võrku?
aap ja siis 1 küssa veel:
et yamaha YZF750 -96a õlivahetus, kuidas? kas tal on kuskil punn vms kust näed kui norm täis saab vms? ja küljepeal on mingi pisike auk, millel klaas ees, mida sealt näeb?
ja kas keti õli tuleb eraldi panna kuskile?
-
Tsikkelröövel
- Tsikkel: Kawa GPZ 550, W800, Jawa 350
- Tänatud: 27 korda
Loomulikult näed sealt aknast õlitaset.
Aga üldiselt, mõjun vist juba tüütavalt, aga olge head - kirjakunst vist siiski eksisteerib veel - lugege natukenegi oma masina kohta. Ma olen nõus, et igamees teenib leiba erinevate asjadega ja ei pea oskama ise remontida oma ratast, aga elementaarne ülevaatus ja hooldusevajaduse hindamine tuleb ikkagi ise selgeks teha. See EI OLE keeruline. Ja peaasi - see vaev on kaugelt väiksem, kui teadmatusest tuksi lastud ratta kordategemine.
Aga üldiselt, mõjun vist juba tüütavalt, aga olge head - kirjakunst vist siiski eksisteerib veel - lugege natukenegi oma masina kohta. Ma olen nõus, et igamees teenib leiba erinevate asjadega ja ei pea oskama ise remontida oma ratast, aga elementaarne ülevaatus ja hooldusevajaduse hindamine tuleb ikkagi ise selgeks teha. See EI OLE keeruline. Ja peaasi - see vaev on kaugelt väiksem, kui teadmatusest tuksi lastud ratta kordategemine.
Kas Mees ostab tsikli, pole küsimus. Küsimus on: millal?
-
yamu750
Teema algataja
auto tuuning võrk on liiga jäme.
ehitustarvete poodides käisin ja ei leidnud küll midagi nii peenikest ja alumiiniumist. mingi tavaline peene traatvõrk oli aga traat ju ei ole hea ma arvan.
huvitav nägin ise ka mingi rullis oli nagu voolium ja selle sees õrn võrk aga see oli küll liiga nõrk asi ju..
kas tõesti ei ole keegi leidnud head peenikest alumiinium võrku millega gondlit hea tugevdada???
ehitustarvete poodides käisin ja ei leidnud küll midagi nii peenikest ja alumiiniumist. mingi tavaline peene traatvõrk oli aga traat ju ei ole hea ma arvan.
huvitav nägin ise ka mingi rullis oli nagu voolium ja selle sees õrn võrk aga see oli küll liiga nõrk asi ju..
kas tõesti ei ole keegi leidnud head peenikest alumiinium võrku millega gondlit hea tugevdada???
-
yeekim
- Toetajaliige
- Tsikkel: XV1900
- Tänanud: 708 korda
- Tänatud: 464 korda
Miks roostevaba võrk ei sobi?yamu750 kirjutas:auto tuuning võrk on liiga jäme.
Kui see ei sobi ja kipsiteip on jama, siis on veel penoplasti segu tugevdus(sidumis)võrk olemas.
Tegelikult kui sa gondli seespoolt klaasriidega üle teed, ei ole mingit võrkku vaja.
Edu igal juhul.
Saadetud kettaga lauatelefonist!
-
yamu750
Teema algataja
metall võrk ju esiteks ei jää kumerusse milisesse painutan selle ja kui traat kuumaks lasta, siis see ei jahtu ju kohe maha ja võin edasi sulada (läbi äkkiants01 kirjutas:
Miks roostevaba võrk ei sobi?
Kui see ei sobi ja kipsiteip on jama, siis on veel penoplasti segu tugevdus(sidumis)võrk olemas.
Tegelikult kui sa gondli seespoolt klaasriidega üle teed, ei ole mingit võrkku vaja.
Edu igal juhul.
klaasriidega ei hakka seest tegema kuna lugesin et ABS i külge ei jää hästi pidama..
mõtlesin et sulatan kolviga seest kinni (sulatatud ja peab suht hästi) ja seejärel sulatan seestpoolt ka peene alu. võrgu sisse tugevduseks, peale pahtel, krunt ja värv.
-
yamu750
Teema algataja
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.