Suzuki GSR 600 omanikud → Re: :D
Re: :D
See on siis lowrider Suzu ...MrR kirjutas:Suzumen kirjutas:See raamiprobleem oli mõningatel GSXR1000 K5 ja K6 aga mitte GSR 600. Kuid tehas vahetas need raamid välja ja probleem peaks maas olema.
Ja nii need külajutud tekivadki![]()
Nonii, eile kui üks 50-aastane härra otsustas teha Sõles üle topeltjoone tagasipööret ja mina teistpoolt vastu tulin, siis läks mu rattaga nii nagu näha siin piltidel http://www.gomab.ee/f/
Raam läks pooleks nagu naksti ja samamoodi ka minu käsi. Lisaks ajupõrutus, mälukaotusja muud negatiivsed lisandid.
Ratas suht ribadeks, ilmselt pole enam midagi väga taastada. Eks näis, mis kindlustus välja pakub. Õnneks sai eelmine nädal ostetud korralik Schuberth R1 kiiver, seepärast ehk läks peaga siiski suht õnnelikult seekord. Igastahes on visiiri klaasil ja otsaesisel pikk kündmisjälg.
Ja seda kõike hooaja alguses...eks näis mis saab, tuleb ehk mõni uus ratas kiirelt ligi võtta. Ega sellest enam väga vist asja ei saa. Kõik asjad on katki.

Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.