Trahvid
Härrased,Serengeti kirjutas:Ma olen 100% kindel et igal pool küsitakse. Ise just see nädalavahetus käisin. Istusin oma 16 tundi ära. Nüüd vähemalt oskad esmaabi anda ja tead mida teha kindlates situatsioonides. Kindlasti võib kõigest sellest kunagi abi olla. Nii et parem mine käi ära sealRegula kirjutas:Aga kas keegi seda esmaabikoolituse asja teab siis? Et Tallinnas küsitakse, seda ma tean, aga kas mõni ARK Eestis on selline ka, kus ei küsita?
Mootorsõidukijuhi eksamineerimise ja talle juhtimisõiguse andmise eeskiri ning juhiloa vormid
§ 4. Eksamile lubamise tingimused
(3) Juhtimisõiguse taotleja peab esitama ARK büroole juhiloataotluse vormistamiseks:
1) juhi kehtiva tervisetõendi juhul, kui liiklusregistri andmebaasis puuduvad andmed kehtiva tervisetõendi kohta;
2) isikutunnistuse või muu isikut ja elamisluba tõendava dokumendi;
3) juhi koolituskursuse tunnistuse;
4) juhtimisõigust tõendava dokumendi juhul, kui see on eelnevalt väljastatud (kaasa arvatud välisriigis väljastatud);
5) värvifoto suuruses 35 × 45 mm või ARK büroos tehtud elektroonilise foto, millel isik on kujutatud otsevaates, peakatteta ning tavapärase näoilmega;
6) [Kehtetu – RTL 2007, 23, 407 – jõust. 24.03.2007]
7) tõend riigilõivu tasumise kohta juhi teooria- ja sõidueksamile registreerimise ja eksamite vastuvõtmise eest.
[RTL 2007, 23, 407 – jõust. 24.03.2007]
----------------
siit punkt 3 lg 6 oli enne 23.04.2007 järgmine:
6) tõendi esmaabikoolituse lõpetamise kohta.
Ehk siis, praegusel hetkel ei nõua esmaabikoolituse lõpetamise tunnistust mitte ükski ARK.
Aivar
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.