Trahvid
-
Teema algataja
Teema on nagu mega off topic lõpust
Aga varasema jutu kohta. Sai ka varemalt sõidetud võimsama rattaga kui lubatud. Nüüd tegin avarii, täitsa enda viga, kuid ABSOLUUTSELT ei olnud tingitud ratta üleliigsest võimsusest, vaid hoopis vähesest sõidukogemusest ja liiklusolukorra valesti hindamisest. Tunnistasin süüd ja püüdsin teist meest veenda, et politseid ei ole vaja, teeme kindlustuspaberi korda ja rahu majas, kuid tema kutsus ikkagi mendi. Politsei uuris tükk aega lube, vaatas ratast, uuris lube ja lõpuks küsis, et kui võimas ratas on? Minu vastuse peale punnitas natuke silmi ja küsis, et kas ma ikka tean, et ma sellega sõita ei tohi. Vastasin, et tean. Politsist läks õige härga täis ja ähvardas kurjasti. Küsis, et kas ma tahan, et ta mulle kohe 6000 trahvi ära väänaks. Ma vastasin õnnetult: "Ei". Siis ta seletas, et ratas ja nimi jäetakse meelde ja kui järgmine kord tänavale ronin, tuleb kohe täislaks ära.
Igatahes meeletult vedas mul vist. Teine politsist ütles ka, et sain oma õpetuse ilmselt kätte. Igatahes jah... rohkem enam riskima ei hakka. Ostan väiksema kubatuuriga "punnvõrri" ja kärutan sellega.
Minu kogemus oli siis selline.

Igatahes meeletult vedas mul vist. Teine politsist ütles ka, et sain oma õpetuse ilmselt kätte. Igatahes jah... rohkem enam riskima ei hakka. Ostan väiksema kubatuuriga "punnvõrri" ja kärutan sellega.
Minu kogemus oli siis selline.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.