Trahvid

Teema algataja
QNN

Lugemata postitus Postitas QNN »

Ei ole küll seotud eestis juhtunuga ja ka ei suuda kuidagi jääda alla 40 krooni, mis kirjutati hea näo ja "katkise gabariidi" eest...mingi aeg tagasi...AGA omamoodi ehk õpetlik seegi...või siis vähemalt lõbus lugeda.

...et siis 2 päeva pärast meie pronksmehe mahavõtmist, sõitsin Moskvast tagasi. Eesti numbriga autoga. Venemaast oli totaalne kopp ees ja tee oli nii väljakannatamatu, et seal sai sõita kas 20km/h, või 150km/h...kasutasingi seda viimast varianti. Nuuh ei tulnud üllatusena ei minule, ega miilitsaonule, kelle radarisse lendasin, et see asi juhtuma pidi. Küll aga läks onul suu kõrvuni, avastades rooloist eestlase. Onu oli konkreetne...saatis mu pikalt, kui tahtsin talle ulatada auto pabereid, lube või kindlustust...ütles, et ta ei viitsi sellega tegeleda ja tulgu ma kohe heaga tema autosse. Tõmbasin kõrva lonti ja päris raske südamega istusin sellesse asja, mida ta autoks kutsus - VAZ 06 aastast 78 ma arvan...uksed ei käinud, armatuuri ei olnud, kellad olid teibiga roolisamba küljes....AGA mitte see polnud teema: olin valmis kõigeks ja tänasin Jumalat, et olin arvestanud umbes 10 peatamisega ja seetõttu ikka tuhanded rublad taskus...ja siis ütles onu ohates - nu davai sto rublei!! Kiireks infoks siis, et Eesti raha saame, kui jagame selle pooleks: et siis ca 50 EEQ :shock: :shock:
Teate, mul oli tast kahju...ma tahtsin anda vähemalt sota veel, a hoidsin end siiki tagasi...krt neid teab...
...et siis, mitte, et propageeriks midagi, a kui tahate kihutada ja saksamaa jääb nats kaugele... :twisted:

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Ajaviiteks...”