Raplast Meie Pubi eest varastatud kiiver!!!
Moderaator: Moded
-
Teema algataja
Raplast Meie Pubi eest varastatud kiiver!!!
Lugu järgmine, eile siis 20.mail peale väsitavat päeva mootorratta seljas otsustasime koos ühe sõbraga Raplas Meie Pubis Väikese kohvi teha. Istusime siis pubis oma 30 mintsa ja selle ajaga otsustas mingi vend või vennad, et neil läheb vist kiivrit rohkem vaja kui mul ja omastasid selle ehk varastasid ära. Palve siis järgmine, kui Te näete või Teile pakutakse seda kiivrit müüa siis Helistage kas politseisse või mulle (53475619) ja enne seda kui pollar kohale tuleb võite ühe korraliku koosa anda, et mitte kunagi enam see või siis need tõprad võõraid asju ei omastaks. Selliseid kiivreid on teadaolevalt Eestis ainult kaks, üks peaks Tartus olema ja Teine minul.Kiiver on firma nimega NZI toodang. Kiivril ka vastava firma logod. Ette on pandud tume klaas. Sellessuhtes ainuke sellise mustriga kiiver, mis on tumeda klaasiga. Kui kiiver peaks ilmuma tänavale on lihtne juba seda tabada koos Teie abiga ja kui näete kuskil lehes müügis siis võtke kindlasti minu või mõne seadusesilmaga ühendust.
Kiiver näeb välja selline! Kui siin all pilti pole siis saab vaadata ka aadressil http://www.zone.ee/varastatudkiiver/kiiver.jpg

Ja kuradi si*apea kui see kiri kuidagi sinuni jõuab, siis tea, et ma liimin sulle mingi kiivri pähe kinni, et see tegu sulle elulõpuni meeles seisaks ja, et sa mitte kunagi enam ühtegi kiivrit ei varastaks. Hea oli, et lähedal elasin ja üks hea sõber oma kiivrit mulle koju sõiduks laenas. Aga kui oleksin elanud Nt Tartus ja Raplas ühtegi tuttavat ei ole, oleks suht kurb koju sõit tulnud. Võiks vähe peaga ka mõelda mida varastate aga noh väike lootus, et üldse see asi millega mõelda, eksisteerib sellistel inimestel.
Heigo
53475619
heigo.ee@mail.ee
Kiiver näeb välja selline! Kui siin all pilti pole siis saab vaadata ka aadressil http://www.zone.ee/varastatudkiiver/kiiver.jpg

Ja kuradi si*apea kui see kiri kuidagi sinuni jõuab, siis tea, et ma liimin sulle mingi kiivri pähe kinni, et see tegu sulle elulõpuni meeles seisaks ja, et sa mitte kunagi enam ühtegi kiivrit ei varastaks. Hea oli, et lähedal elasin ja üks hea sõber oma kiivrit mulle koju sõiduks laenas. Aga kui oleksin elanud Nt Tartus ja Raplas ühtegi tuttavat ei ole, oleks suht kurb koju sõit tulnud. Võiks vähe peaga ka mõelda mida varastate aga noh väike lootus, et üldse see asi millega mõelda, eksisteerib sellistel inimestel.

Heigo
53475619
heigo.ee@mail.ee
Viimati muutis HeigoE, 22 Mai 2007, 21:42, muudetud 3 korda kokku.
Re: Raplast Meie Pubi eest varastatud kiiver!!!
No noh, see veel puudus. Pigem võiksid nad endil ise sõrmed maha raiuda kohe niipea kui esimest korda elus märkavad, et võõrad asjad kipuvad näppu jääma.HeigoE kirjutas:Võiks vähe peaga ka mõelda mida varastate
Suzuki GSX 750 Inazuma
-
Teema algataja
ulmo kirjutas:Vargus on ilge asi ja mitte kuidagi ei saa seda õigustada. Olen kah Meie Pubis söömas käinud kui tsikliga Raplast läbi sõitnud, kuid kordagi pole mõtet tekkinud, et võiks kiivri jätta õue ratta peale. Kiiver on ikka endaga kaasas.
sellessuhtes oli kiiver ratta küljes lukus, aga noh lukk on ju loomadele. usun vist liialt inimeste headusesse. Eks me vigadest õpime

-
-
- Tsikkel: r6, cbr,Buell, Night rod,Gessu
- Tänanud: 162 korda
- Tänatud: 89 korda
daaaahhh kontaktliim ei kuiva ju kohe ära kui oled sellega midagi kokku mäkerdanud... ja kindlasti paneb varas selle kohe pähe omale ja jookseb kiiver peas minemaSalvo Kelk kirjutas:Teine kord võta kaasa lisakiiver, mille voodri katad superliimiga ning kiivri "unustad" tsikli juurde, soovitavalt kiri juurde, ära näpi vms.

Ot mismoodi? Kuidas nad siis selle lukust lahti said, murti lukk lahti või lõigati rihm läbi? Mul seisab ka kiiver ratta peal niiviisi, et rihm lukustatavast aasast läbi... siiani seda päris tugevaks pidanud. Hirm hakkab kohe..HeigoE kirjutas:sellessuhtes oli kiiver ratta küljes lukus, aga noh lukk on ju loomadele. usun vist liialt inimeste headusesse. Eks me vigadest õpime
Aivar
-
Teema algataja
Vot seda ma ei tea mismoodi nad selle kätte said. Lõhutud ei olnud midagi ja kui nad istme oleks lahti saanud siis oleks istme alusest laekast kindad ja muu ka ju ära võetud, aga need olid alles.Aga noh Kiivri käes ja tuld. Ju kindaid polnud vaja.Aasa otsas kuhu kiiver kinnitatakse, selle küljes ei olnud ka rihma teist otsa, mis oleks lõbilõikamisel sinna rippuma eelduste kohaselt jääma, kuna see konksu kujuga. Selleks ongi kahtlane nagu nad ikkagi oleks isme lahti saanud. Kui kätte saab varga või vargad eks siis küsin järgi ja kirjutan siia ka kindlasti.Aizar kirjutas:Ot mismoodi? Kuidas nad siis selle lukust lahti said, murti lukk lahti või lõigati rihm läbi? Mul seisab ka kiiver ratta peal niiviisi, et rihm lukustatavast aasast läbi... siiani seda päris tugevaks pidanud. Hirm hakkab kohe..
-
Teema algataja
See ongi see, et mida tahad see ei tule ja mida ei taha see tuleb kohekindlastiPiipz kirjutas:ma olen juba 3 aastat õnnega mänginud ja kiivri tsikli külge riputanud. äkki sellepärast, et tahan niiväga uut kiivrit ja ilma põhjuseta ei raatsi osta. aga loodetavasti saab päti kättekunagi ei või teada ju

-
- Tsikkel: jah
- Tänanud: 45 korda
- Tänatud: 8 korda
- Kontakt:
loen seda teemat ja imestan.. mul nagu ratta külje peal istme juures võtmega lukustav "aas" olemas..
aga kiivri rihm on ju kah lukustatav nn turvavöö meetodiga? siis seda rihma saab klõpsuga kätte ju..
ja isegi kui see osa mis läheb sinna rihma kinnituse sisse, ka see tuleb ju suht kerge vaevaga sealt regullimis kohast lahti ja jääbki sul seal aasa külge rippuma..
kuidas te seal neid lukustate?
ma siiamaani kiivri kaasas tassinud ja teen seda ka edaspidi..
aga kiivri rihm on ju kah lukustatav nn turvavöö meetodiga? siis seda rihma saab klõpsuga kätte ju..
ja isegi kui see osa mis läheb sinna rihma kinnituse sisse, ka see tuleb ju suht kerge vaevaga sealt regullimis kohast lahti ja jääbki sul seal aasa külge rippuma..
kuidas te seal neid lukustate?

ma siiamaani kiivri kaasas tassinud ja teen seda ka edaspidi..
-
Aga pane nii, et rihma lõikumata kätte ei saa, kas läbi kinnitusklambri, osadel kiivritel kohe selleks vastav aas olemas.Bad Boy X kirjutas:loen seda teemat ja imestan.. mul nagu ratta külje peal istme juures võtmega lukustav "aas" olemas..
The two rules for success are:
1: Never tell them everything you know.
1: Never tell them everything you know.
-
Teema algataja
http://www.autonet.ee/uudised/paevauudised/32199
Nagu Näha on Raplas tegutsenud mingi vargajõuk, kes varastasid mootorattaid ja mopeede. Nüüdseks on nad kinni peetud. Võibolla õnnestub mu kiivergi nende käest kätte saada
Nagu Näha on Raplas tegutsenud mingi vargajõuk, kes varastasid mootorattaid ja mopeede. Nüüdseks on nad kinni peetud. Võibolla õnnestub mu kiivergi nende käest kätte saada

Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.