Mootori õli väljalaske mutter ajab läbi
-
- Tsikkel: Kawa GPZ 550, W800, Jawa 350
- Tänatud: 27 korda
Mind huvitab, mismoodi alati keermed üle keeratakse? Jätke viimane nõks keeramata ja teil ei tule üldse "keemiaga" tegelema hakatagi. No ei tule selliselt keeratud poldid iseenesest lahti, ei ole vaja kahe käega kinni venitada. Pange tähele, et hästi hooldatud masina poltide lahtikeeramiseks ei ole vaja erilist jõudu. Keerake kinni ka samamoodi. Kontrollige muidugi, et ettenähtud seib all on, muidu keera või puruks, aga ikka vibreerib lahti.
Mis puudutab aga ajutisi lahendusi, kui halvim on juba juhtunud, siis mina küll ei kõhkleks neid kasutada, kui see hea tulemuse annab. Demontaaž igal pisipõhjusel lõhub masinat kokkuvõttes rohkem, kui selline väike ülenurga laskmine. Ehk siis - kui saad selle õli mingi teibiga pidama, siis mina jätaks asja nii ja teeks korralikult ära siis, kui niikuinii demontaaž muul põhjusel käsil. Minu arvamus muidugi.
Mis puudutab aga ajutisi lahendusi, kui halvim on juba juhtunud, siis mina küll ei kõhkleks neid kasutada, kui see hea tulemuse annab. Demontaaž igal pisipõhjusel lõhub masinat kokkuvõttes rohkem, kui selline väike ülenurga laskmine. Ehk siis - kui saad selle õli mingi teibiga pidama, siis mina jätaks asja nii ja teeks korralikult ära siis, kui niikuinii demontaaž muul põhjusel käsil. Minu arvamus muidugi.
Kas Mees ostab tsikli, pole küsimus. Küsimus on: millal?
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.