Autokool Tartus

Ice

Lugemata postitus Postitas Ice »

pops kirjutas:
Õnnekas kirjutas:
Küsimus pops'ile: kuidas sulle meeldiks, kui sa leiaksid enda pildi kuskil foorumis ja sinna oleks lisatud samasugune lahmiv kommentaar? Inimesed on erinevad ja arusaamad on erinevad ja alati on võimalus ära minna, kui ei meeldi. Hiljem aga ei ole mõtet käituda kui meeleheitel koduperenaine. :evil:
Kas hakkab tsunftisisene ringkaitse tekkima?
Tema pilt on ta enda kodulehel üleval.
Kahjuks ei ole ma ainuke, kellele selline õpetamise viis ei meeldi. Minuteada peaks lähiajal Postimehes selleteemaline artikkel ilmuma. Me ilmselt oleme mõlemad selle poolt, et autokoolide töö muutuks paremaks, kuid selline õpetaja pigem kultiveerib kultuuritust ja üleolevat suhtumist teistesse liiklejatesse.
Kui Sulle ei meeldinud tema õpetamise viis, siis ma ei mõista miks Sa seal tunnis edasi oli? Marek toonitas ise ka tihti, et kui teile ei meeldi, siis keegi ei käse teil siin olla.
Kõik sõltub inimesest - ju siis ei jõua Sulle selline huumor kohale. Grupp, milles mina olin koosnes ca 20-st inimesest. Kellelgi polnud selle vastu midagi.
Ehk täpsustaksid, mida see Postimehe artikkel peaks kajastama?

-e-

Pops, miks Sa nüüd oma postitused ära "kustutasid"?
Patsu kah! :)
Mõni roller -> 125cc 4 taktiline Hiina roller -> Honda NSR 125cc -> Aprilia RS125 -> GSXR 600 -> GSF600S

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Mootorratta load, liiklus, motokoolitus ja sõit”