Rakvere mehed, organiseerume?
-
- Asukoht: Jawad ,SZR 660; YZF 600R;KTM 620 DUKE;YZF R1 ; KTM 625 sxc ,xt125x, KTM 600sixday,gsx-R600,KTM620sc
koos sinivalge 125m3 Jamuga nad lähevad jah kole põlema kui biket näevad. Aga pole hullu noored õpivad kiireltRaitz kirjutas:Nii mis möla, 9 on motokoera pööripäev ja punkt.
Ei tea kellele me siis seda asja korraldame?
mis aga sellesse laupäeva puutub, siis konkreetsete plaanide korral võiks keegi helistada ja öelda, et mis kell ja kus.
PS. Kuzmitz, proovi sa mitte helistada, ma muidu ei ütle sulle tulevikus, kus muda on
PPS: Tervitused Apriliga supermoto sellile, kes mulle täna Laada tänaval tagant otsa oskas sõita... Hea et ise enam-vähem terveks jäid ja tegelikult hoia ikka tulevikus silmad lahti ja kiirus kontrolli all, sest noh, asulas võiks ikka 100m distantsiga pidama saada (umbes nii palju oli me pikivahe), kui ma peatusin, et inimesi üle sebriku lasta.

aga visake jah kelaaeg üles kui midagi muutub. Juhul kui "perekondlikel põhjustel" Pärnu ära jääb lendan (sorry töristan lubatu piires )ka kohale
Hälvik mootorratturhiir Zamundast
[17:51] <R417> ma pole pretendeerinudki aasta mootoratturi aunimetusele
[17:51] <R417> ma pole pretendeerinudki aasta mootoratturi aunimetusele
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.