palun soovitage cruiserit või shopperit
-
- Tsikkel: FLTRXS
- Tänanud: 13 korda
- Tänatud: 25 korda
No sellisel juhul ma julgeks sellele venikesega eriarvamusel ollaElessar kirjutas:Hmm. kunagi juhtusin televusserist dicovery canneli pealt nägema mingit saadet chopperite ehitajast. Tema seletas asja hästi lihtsalt lahti. Chopper on mootorratas, millel on ise midagi ümber tehtud. Et ei peagi olema nii radically customized motorcycle. pidas ta siis silmas muidugi harley stiilis rattaid. Mina olen igatahes selle tõe järgi neil cruiseritel ja chopperitrel vahet teinud.

Väga lihtsustatult - custom on mootorras, millel on (ise) midagi ringi tehtud. Elik ka chopper on custom.
Chopper - (eriti) pika esihargi, väikese paagi ja lai tagarehviga mootorratas. Klassikalisel chopperil on kõik mittevajalik kola minema visatud, et ratast kergemaks saada. Tänapäeva custom/chopperid on enamasti igasugust tili/lilu/kroomi täis riputatud.
Vaatasin minagi seda linki - mingit chopperit seal küll ei näinudRatas007 kirjutas:Firmas Trendimport müüakse ainult 20 000 eeku eest mingit cruiser-chopperit - http://www.trendimport.ee/index.php?pro ... group_id=4

Algaja võrrimees läheb nüüd ja loeb selle teema eelmised postitused läbivalter1 kirjutas:Yamah V-MAX sobib nii cruiseriks kui shopperiks Tõsi uus mudel tuleb alles järgmisel aastalSeda julgen soovitada kyll.

Nimetage asju õigete nimedega!
terv
Kris@chopperi politsei

XVZ-13 TF - Big Blue Light
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.