palun soovitage cruiserit või shopperit

kr0om

Re: palun soovitage cruiserit või shopperit

Lugemata postitus Postitas kr0om »

Ratas007 kirjutas:
kr0om kirjutas:
2. arvamus, et kiirendus pole oluline on suur ja fataalne viga. Ka cruiseri puhul on kiirendus väga ja väga oluline kui tahad mitteenneaegu kasti kukkuda.
Kiirendused mulle tõesti ei meeldi, ei tihedas liikluses, ega ka sirgel teel ohtlikud möödasõidud. Kunagistest sõitmistest Jawaga on jäänud mälestus et ratas on ikka väga ohtlik sõidupuu (otseselt suuremat viga pole küll saanud) ning pole mingit kavatsust hakata isegi mitte riskima nende möödasõitudega. Pigem naudin sõidus vastu puhuvat tuult, head ilma ja mugavat ratast. Minu teada kiired pöörded ka lühendavad mootori eluiga.
Pidasin silmas seda et sinu seaduskuulekusest olenemata võib keegi maanteel käituda nii et sind päästab vaid sinu tsikli kiirendus. Sul peab parema käe alla olema powerit kui seda vaja peaks minema või sa riskid liikluses oma eluga. Powerit peab olema seda kindlamalt kui sul on kaassõitja või riskid ka tema eluga. Sa eksid kui arvad et sa saad liikluses kulgeda nii nagu SINA tahad. Power tähendab turvalisust. Muide mida rohkem kuupsentimeetreid seda aeglasemalt mootor pöörleb ja seda pikem on mootori eluiga. Rusikareegel ütleb cc x 200 = mootori läbisõit. 125cm3 mootori ressurss on ca. 25 000 kilomeetrit. 1000cm3 = ca 200 000 kilomeetrit ! Minu soovitus on cruiser vähemalt 1000 cc.

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Fleim”