Hälvik-autojuhid
Arvan, et selliste rammijate/närvitsejate suhtes oleks kõige õigem tee servas peatuda ja neil edasi lasta sõita. Keskmise näitamisest võib ainult kahju tekkida. Pole mõtet nii madalale laskuda. Mõni vajabki provokatsiooni ja ega ei tea, mis joobes sell võib vastu sattuda.
Mul endalgi Paksu Margareeta juures üks vahtralehega blondeeritud naisjuht sõitis Soo tn poolt tulles eest napikalt läbi, kuigi tal teeandmise kohustus sealt poolt tulles. Vaatas veel sellise pilguga otsa, et mida sa tsiklimees siit otsid, mina sõidan siin. Ega sellistel puhkudel tuleb enda õigusest loobuda, kui tahad, et ratas/ise terveks jääksid.
Mul endalgi Paksu Margareeta juures üks vahtralehega blondeeritud naisjuht sõitis Soo tn poolt tulles eest napikalt läbi, kuigi tal teeandmise kohustus sealt poolt tulles. Vaatas veel sellise pilguga otsa, et mida sa tsiklimees siit otsid, mina sõidan siin. Ega sellistel puhkudel tuleb enda õigusest loobuda, kui tahad, et ratas/ise terveks jääksid.
Keep momentum
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.