Hälvik-autojuhid

Kasutaja avatar

seroi
Postitusi: 198
Liitunud: 04 Juul 2006, 00:11
Kontakt:

Re: Hälvik-autojuhid

Lugemata postitus Postitas seroi »

riceboy kirjutas:
Vastavat teemat ei leidnud kuid räägiksin teile täna päeval juhtunud loo

Sõidan Viimsist linna poole ja toimub seal teatavasti teeremont. Tagant läheneb kiiresti auto ja jääb sõitma minule kui algajale hirmuärataval kaugusel, nii umbes 4m minu taga. Teeremondi tõttu on seal kiirus 30 ja ise ka taolise kiirusega liikusin. Tee teeb vasakule väikese jõnksu ja pidurdan kiirust veelgi kuna ei saa aru kas tahetaks mööda minna või ei, tunne on juba et varsti sõidetakse mulle sisse. Sõidan teeremondi alas siis veidi vasakule, nagu tee pöörab ja siis jälle paremale
See Merivälja tee 30 km/h ala ei ole enamusele juhtidest kohale jõudnud. Ise sõidan seal teel pea kaks korda päevas (enamasti küll autoga) ja kui sõita nii nagu märgid lubavad (30 km/h), siis sõidetakse mööda kui postist, sest valdavaks kiiruseks on 70-90 km/h!!! Olen ise kogenud vihaseid pilke ja manöövreid, tuledega vilgutamisi jms, kui üritan kasvõi enam-vähem mõistlikult kiirusepiiranguga arvestada liikudes ca 50 km/h. Kõige ekstreemsemaks olukorraks oli see, kui üks lausidioot (sm Peeter Akkel, Ford Focus 465 APR) keeras möödumisel minu autole (mina olin paremas reas!) lihtsalt peale nii, et peeglid puutusid kokku ja tugevam kriipmine-mõlkimine jäi ära tänu minu tugevale pidurdamisele. Ise see tropp lahkus sündmuskohalt ja kui ma talle järgnesin ning küsisin kommentaari, siis eitas kõike. Avaldus politseisse ei andnud tulemust, kuna "mõlemad autojuhid lahkusid sündmuskohalt ja nende ütlused olid vastuolulised".

Enamus juhte nagu ei teaks, mida punase ringi sees number 30 tähendab. Küll tuleb selle märgi tähendus kohe meelde, kui mõni radariga seltsimees tee äärde parkinud on!

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Vaba teema”