Hälvik-autojuhid


Teema algataja
cyber

Lugemata postitus Postitas cyber »

Merivälja tee on üldse üks väga idiootne koht praegu.
Ma ei tea mis kohaga meie liikluskorraldajad mõtlevad, ausõna ei tea. Mille kuradi pärast peab 30 ala algama juba randvere tee otsast? Tee on seal asfalteeritud, äärekivid on paigas, kaks rida ühes suunas ja enne teeremonti oli seal lubatud kiirus üldse 70km/h. Ma ei näe seal mingit ohtu, mille pärast peaks kiirust piirama. Mujal maailmas koristatakse tee ehituse puhul liikluspiirangud kohe, kui need enam vajalikud ei ole, meil pannakse märgid püsti ja siis nad vedelevad veel mitu kuud peale tööde lõppu tee ääres, enne kui keegi taipab maha võtta.
Loomulik, et juhid mõtlevad oma peaga ja sõidavad seal nii, nagu teeolud lubavad. Jumal tänatud, et ka liikluspolitseinikel on mõistus peas ja nad ei korralda seal mingeid totakaid reide. Enamasti passivad nad ikka oma traditsioonilises kohas Pirita ranna juures, kus sillalt "pääsenud" kihutama kipuvad.
Kui mõni ametnik tuleb siin klähvima, et märgid on ohutuse pärast, siis ma ausõna tahaks seda riskianalüüsi lausa oma silmaga näha, miks on ohtlik on sõita neljarealisel korralikult asfalteeritud teelõigul kiiremini kui 30km/h.

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Vaba teema”