Hälvik-autojuhid

Kasutaja avatar

oldmoped
Tsikkel: Misasi see veel on?
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas oldmoped »

StreetMoto kirjutas:
Minu loogika ütleb, et kui inimene ei julge sõita üldises liiklusvoolus kuna see on 10km/h kiiremini kui märk lubab, siis ohuolukorras on selline sõiduoskus ülimaks ohuks nii iseendale kui teistele!
Samas, näiteks mina, ju siis kah vana p***, jobu ja molutaja, nagu siin eelnevatest postidest selgus, ei pea tihti mõtetut kiiruseületamist lihtsalt vajalikuks. Oma läbitud ~500000km ja nooruses ka natukene motospordis käsi proovinuna ei saa ma kuidagi enda kohta väita, et ei suuda või ei julge. Ma lihtsalt ei taha. Üldises liiklusvoolus püsimine on samuti väga tark tegevus ja kõige ohutum nii endale kui ka teistele... aga kui reedel õhtul Tallinnast väljuvad maanteedel "üldine liiklusvool" on tihti ~135-140kmh, ja enamus inimesi sõidab väga agresiivselt ja närviliselt... et saaks ruttu-ruttu rahu ja puhkuse juurde... siis see on küll 110% nende probleem ja psüühiline hälve, mitte minu oma.

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Vaba teema”