Hälvik-autojuhid
-
- Tsikkel: jah
- Tänanud: 45 korda
- Tänatud: 8 korda
- Kontakt:
jutt hakkab juba teemast ikka mööda minemaSõidan Viimsist linna poole ja toimub seal teatavasti teeremont. Tagant läheneb kiiresti auto ja jääb sõitma minule kui algajale hirmuärataval kaugusel, nii umbes 4m minu taga. Teeremondi tõttu on seal kiirus 30 ja ise ka taolise kiirusega liikusin. Tee teeb vasakule väikese jõnksu ja pidurdan kiirust veelgi kuna ei saa aru kas tahetaks mööda minna või ei, tunne on juba et varsti sõidetakse mulle sisse. Sõidan teeremondi alas siis veidi vasakule, nagu tee pöörab ja siis jälle paremale
See tüüp minust mööda ei saa ja hakkab märatsema signaaliga! Arusaamatuses et olen midagi valesti teinud ja kuna juba enne tüüp ebanormaalselt ülbelt käitus mootorratturiga (pikivahe) siis näitan keskmist sõrme.

aga kes asfaldi rattaga sõidab see peaks teadma kui vägev on sõta kruusal ja värskelt pinnatud teel.. ei ütleks et mul väga rrrrrr baik tagumiku all oleks aga mõnikord üle 20-30 täitsa ohtlik sõita kuna taguots ujub. seda ka peagu uue rehviga.. nii et võibolla teema algataja ei sõitnudki asjata 30 alas 30-ga

aga mis tee remonti ikka puutub siis see on nii pees kui võimalik..
hea näide eelmisest aastast: kui viljandi poolt tahad wändra sõita siis tee viib läbi suure jaani. ja mis te arvate nii kui jõudsin vajalikus kohas viljandi-imavere mnt.lt ära keerata (ainuke tee mis viib wändra) oli ilus punane silt telliskiviga mis teatas et suure-jaani sild suletud!! ja kõik, rohkem ei mingit infot. sild lahti võetud, üle ei saa, mingeid muid silte ei ole, nu tee mis tahad.. mis seal ikka mõtlesin et sõidan kabala kaudu türi poole.. seal aga ilusti sildid üleval et tee remont ja soovitati ümbersõitu Paide (!!) kaudu.. mõtlesin et mis siis ikka lähen vaatan kui hull asi on, baik ju kruusa ei armasta.. seal sain oma 5 meetrit sõita kui esiratas oli amordini killustikku vajunud, ja üldse paistis et see paraja telliskivi suuruse kiviga killustik oli lahtiselt kogu tee kuna eemal oli näha kuidas mõned autod on zigzagi sõitnud... kes nüüd viitsib võib kokku arvutada ümbersõitude pikkust..
lahe, ja suured tänud teedeehitajatele lõhutud klaaside, kriibitud värvi, loendamatu hulga vahetatud šarniiride ja muude pukside eest..

mine nende tööst ei tea midagi aga arvan et saab ka kudagi teisiti, sama soome kes pikka aega eeskujuks oli saab ju hakkama..
ärge nüüd kõvasti lööge

tuttav kukkus mingi kuu aega tagasi majade vahele keerates väikese hooga ja enduurokaga kah, ja ei ole mingi algaja kah..
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.