Hälvik-autojuhid
-
- Mode
- Tsikkel: Kawaspa
- Tänanud: 435 korda
- Tänatud: 127 korda
Tervitused teerullidele ka minu poolt.
Huvitav, mis saaks kohtukeisist - rahvas nõuab palka enda tehnikaga teerulli töö eest?
Teemasse ka, minulegi istub aegajalt spidomeetri järgi 50 või suisa 40/30 sõita, aga teen seda alati tee paremas servas ja pole mulle siiani keegi keskmist näidanud ega muul moel oma viha valanud.
Ma ei usu ka, et kaaspensionär Oldmoped eriliseks vihaobjektiks muutunud oleks.
Seega arvan siiski, et las oinad lähevad oma teed, vana koera naguinii tantsima ei õpeta, aga sellegipoolest peaks liiklusvoolust kinni pidama ning Järvevanal kenasti teeääres 70 sõitma või 80 teises reas liiklust rahustama
Liikluses aitab kenasti toime tulla see pisike mõtteterake:
Ära aja enda õigust taga.
Huvitav, mis saaks kohtukeisist - rahvas nõuab palka enda tehnikaga teerulli töö eest?
Teemasse ka, minulegi istub aegajalt spidomeetri järgi 50 või suisa 40/30 sõita, aga teen seda alati tee paremas servas ja pole mulle siiani keegi keskmist näidanud ega muul moel oma viha valanud.
Ma ei usu ka, et kaaspensionär Oldmoped eriliseks vihaobjektiks muutunud oleks.
Seega arvan siiski, et las oinad lähevad oma teed, vana koera naguinii tantsima ei õpeta, aga sellegipoolest peaks liiklusvoolust kinni pidama ning Järvevanal kenasti teeääres 70 sõitma või 80 teises reas liiklust rahustama

Liikluses aitab kenasti toime tulla see pisike mõtteterake:
Ära aja enda õigust taga.
Aga mulle meeldib.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.