Hälvik-autojuhid

Kasutaja avatar

Villem
Tsikkel: XT660R, GasGas EC250
Tänatud: 9 korda

Lugemata postitus Postitas Villem »

Ohjah... Rakvere ja selle linna üldine liikluskultuur - ei oskagi kohe miskit öelda selle kohta. Just kaks nädalat tagasi oleks vene kooli ees ristmikul autoga mõnusa litaka saanud. Nimelt, raudtee poolt tulles paremale (teatri mäe poole) suunduv rada oli suurema haljastustööde auto (C-kat) poolt kinni ja tema taha oli kogunenud juba trobikond teisi autosid. Kuna ma tahtsin otse minna (tulin raudtee poolt, ees on peatu ja anna teed märk), sõidusuund oli nagunii ristmikust edasi kinni, vasakult veel autot ei tulnud ja ma ei näinud, kas paremalt keegi tuleb (suur auto varjas ära) siis ajasin nina vaikselt kaugemale välja, kuni teise sõidusuunani. Ootasin siis ära kuni paremalt enam kedagi ei tule ja tahtsin liikuma hakata, kui korraga märkasin, et vasakult ligineb mulle süüdimatult üks musta värvi Golf ning see ei kavatsegi hoogu maha võtta, tüüp roolis vahib ise mulle täitsa juhmi näoga otsa. Ei midagi, rapsisin siis kähku käigu sisse, vaatan, Golf juba keerab vastassuunda, aga nüüdseks tuli juba ka paremalt üks auto, mispeale Golf ehmus, keeras oma suunda tagasi, pidurdas rehvide vilinal ning mina panin äkksööstuga kähku ristmikult kahe auto ninaeest tuld. Vedas kõigil. Ka Golf sai napilt enne teist autot pidama, kuna vahepeal oli rivi ühe auto võrra edasi liikunud.

Kuigi jah, seaduse järgi oleks mina süüdi jäänud (oli ju Golf peateel liikuja). Aga no nii palju võiks ju siiski mõistust olla, et nähes et üks suund on nagunii kinni ja sinna enam keegi vahele ei mahu ning ühte suunda on tekkinud paras rodu autosid (raudtee poole) ja lisaks on ühe auto nina ristmikul, siis ei hakkaks oma peatee õigust taga ajama vaid ootaks mõned sekundid ning kogu liiklus oleks jälle korras.
Terv,
Villem aka Villu aka Madis :)

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Vaba teema”