Kas Viljandis on olemas tasuline valvega parkla?

allan76

Lugemata postitus Postitas allan76 »

Yerba kirjutas:
Tere taas.

Sain eksami tehtud Viljandis, hea rahulik eksaminaator oli ka :wink:
Tänud kõigile kes pöialt hoidsid ning naelu rehvi sisse :P
Küsiks, et kui põhjalikult ARKis ratast enne eksamit uuritakse? Mul 16. juunil samuti Viljandis sõidueksam. Ratta ostsin hiljuti ning on Eestis arvel ja eelmise omaniku käes ülevaatuse läbinud. Siiski avastasin mõned päevad tagasi, et esitule klaas on vasakpoolse liikluse jaoks mõeldud. Ma kardan, et ei saa nii ruttu uut klaasi kätte. Lisaks on ka spidomeeter mil/h skaalaga ning km/h puudub hoopis. Kas võib sellest eksamil probleem tekkida, sest ARKs hoiatati, et kõik peab korras olema, muidu jutule ei võeta. Nii palju kui ma tehnonõudeid lugesin, siis ainult mil/h skaalaga spidomeeter ei ole eestis lubatud ning see, et "valepidine" tuli on vastuvõetamatu, on nagunii selge. Oleks tobe ka Tallinnast ratas Viljandisse organiseerida ja avastada, et eksamit teha ei saagi.
Samas küsiks, kas on juhuslikult kellelgi üle 1994 aasta Ducati Monsterile sobivat tuleklaasi (koos või ilma reflektorita) ning võib-olla ka km/h skaalaga spidomeetrit?

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Vaba teema”