Eesti Riikliku Autoregistrikeskuse (ARK) eksamineerijad
Eksamineerijal ei ole võimalik põhjendada eksami mittesooritamist väidetega a la sa ei oska ringliikluses sõita, sa ei näinud puu taga jalakäijat jne. Põhjused peavad olema konkreetsed, faktilised. Kus ja kuidas vea tegid, mis olukorras jalakäijat ei märganud (kus olid sina, kus jalakäija, kas ei lasknud teda lubatud kohas üle tee) jne.
Sellest ei saa ma üldse aru, mille peale eksamineerija ütles, et tal on õigus sind eksamile mitte lubada? Sõitsid oma rattaga Tallinna ARK'i ja esimene lause mida kuulsid oligi see, et tema nüüd otsustab kas lähed eksamile? See pidi ju ometigi millestki tingitud olema. Rumal on kuulata kõrvad löntis eksamineerija juttu (mis sulle ei meeldi) ja mitte küsida väidete põhjendust, seejärel tulla biker.ee foorumisse kirjutama kui haiged inimesed ikka seal töötavad.
Sa oled kirjutanud siia väited, aga mitte nende põhjendused
Sellest ei saa ma üldse aru, mille peale eksamineerija ütles, et tal on õigus sind eksamile mitte lubada? Sõitsid oma rattaga Tallinna ARK'i ja esimene lause mida kuulsid oligi see, et tema nüüd otsustab kas lähed eksamile? See pidi ju ometigi millestki tingitud olema. Rumal on kuulata kõrvad löntis eksamineerija juttu (mis sulle ei meeldi) ja mitte küsida väidete põhjendust, seejärel tulla biker.ee foorumisse kirjutama kui haiged inimesed ikka seal töötavad.
Sa oled kirjutanud siia väited, aga mitte nende põhjendused

Mul on väiksem kui Sul!
Benelli TNT 1130
Benelli TNT 1130
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.