Eesti Riikliku Autoregistrikeskuse (ARK) eksamineerijad

Kasutaja avatar

Yerba
Tsikkel: Honda VFR800X Crossrunner '13

Lugemata postitus Postitas Yerba »

Noh, nii rumalalt nagu mina läbi kukkusin Tallinna ARKis, pole vist keegi läbi kukkunud.
Nimelt jõudsin ilusasti kohale motokooli rattaga eksami ajaks. Sõiduõpetaja sõitis kooli autoga sabas terve tee. Oma auto ja asjad jätsin kenasti autokooli sõiduplatsile maha. Ja eksam algas sellega, et küsiti isikut tõendavat dokumenti. Ja ka selle olin jätnud maha platsile oma autosse (nagu tavaliselt, kui oleme käinud sõiduõpetajaga linnasõitu tegemas). Harjumusest jäi maha. Lõin ennast kõvasti vastu kiivrit ja nimetasin end hellalt debiilikuks.
Proovisime siis inimlikku lähenemist, et ma hakkaks platsisõiduga peale ja samal ajal sõiduõpetaja tooks kooli platsilt minu autost mu isikut tõendava dokumendi. Aga ARKi eksamineerijaks oli kas robot või roboti väljanägemisena kodanik ning see ei läinud läbi. Sõitsime siis tagasi kooli platsile ning tõime dokumendid ära. Tagasi jõudsime poole tunni pärast ning ilmselgelt liiga hilja, sest eksamiks sooritamiseks vajalik aeg jäänuks liiga lühikeseks. Nii olingi eksami läbi kukkunud. Oma hajameelsusest ning rumalusest. Ei taha kedagi süüdistada, aga ARKi töötaja asemel oleksin ma lasknud eksamineeritava platsisõitu tegema ja oodanud selle ajaga tema dokumendi ka ära. See oleks inimlik käitumine olnud.
Kuna mul teooriaeksam oli aegumas, siis sain õnneks aja Viljandi ARKi, kus sai ka eksam sooritatud. Esimest korda elus liiklesin ja olin Viljandis, aga tähelepanelik olles ei ole hullu eksam ka võõras linnas ära teha.

Siiralt Teie hell debiilik,
Yerba
www.lapik.ee - parima hinnaga patareid!

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Mootorratta load, liiklus, motokoolitus ja sõit”