Eesti Riikliku Autoregistrikeskuse (ARK) eksamineerijad
-
Teema algataja
ARK-i töötaja ei ole politseinik, tema täidab hoopis teisi ülesandeid, mis tulenevad paljudest õigusaktidest kuid eelkõige tema ametijuhendist ning ARK-i põhimäärusest. Järelevalve liiklejate üle teostab AINULT politsei ning ainult oma pädevuste piires.
A-kati upgrade on jama, kuna tänapäeval paljudes kohtades saab 70 KW teha 25 KW ning v a s t u p i d i. Mina olen ennem sõitnud Yamaha-ga, kus passis oli märgitud "võimsus redutseeritud, 25 KW". Ja see oli märgitud 600 ccm sport-bike-l 4 silindriga! Siililigi selge...
Ikkagi olen veendunud, et ARK ei pea olema TSIRKUS ning seal peavad töötama pädevad ja haritud ametnikud, mitte klounid.
A-kati upgrade on jama, kuna tänapäeval paljudes kohtades saab 70 KW teha 25 KW ning v a s t u p i d i. Mina olen ennem sõitnud Yamaha-ga, kus passis oli märgitud "võimsus redutseeritud, 25 KW". Ja see oli märgitud 600 ccm sport-bike-l 4 silindriga! Siililigi selge...
Ikkagi olen veendunud, et ARK ei pea olema TSIRKUS ning seal peavad töötama pädevad ja haritud ametnikud, mitte klounid.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.